F.BAHÇELİ FUTBOLCULARA SALDIRANLAR KİMLER? SALDIRI PLANLI MI? AMAÇ NE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, futboldaki tribün terörünü, Trabzon’daki Fenerbahçeli futbolculara yapılan saldırıların perde arkasını masaya yatırdı.

''HAKEM HALİL UMUT MELER MAÇI İPTAL ETMEYE CESARET EDEMEDİ''

Özkan, ''Maçın 65. dakikasında gergin ortam çok belliydi, neden tedbir almadınız? Maç sonrasında tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Maç iptal edilmeliydi. Yumruk olayından sonra hakem Halil Umut Meler maçı iptal etmeye cesaret edemedi. Maçın 65. dakikasında gergin ortam çok belliydi, neden tedbir almadınız? Trabzon'da sahaya tribün teröristliğine giriyorlar. Bu olayda çok sorumlu var. Futbolda bir tehlike var, onun işaretlerini yaşıyoruz. büyüyerek geliyor. Lig sezonunun sonuna kadar tüm maçlar seyircisiz oynanmalıdır.'' dedi.

''TÜRKİYE'DE FENERBAHÇE'YE VE FENERBAHÇELİLERE KARŞI BİR TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN İNANILMAZ BİR TERÖR UYGULUYOR''

Bozkurt, ''Maç iptal edilerek Trabzonspor yenilmiş sayılmalıydı. Türkiye'de Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçelilere karşı bir terör örgütü tarafından inanılmaz bir terör uyguluyor. Trabzon deplasmanının ayrı bir yapısı var. Olay öyle bir hale geldi ki futbol, futbol olmaktan çıktı. Bir Fenerbahçeli olarak şampiyonluk istemiyorum. Bu saatten sonra bu federasyon, bu hakemler bu ligte var olduğu sürece ligin hayrına olacağını inanmıyorum.

''BU İŞİN ARKASINDA ÜLKELERİ BİLE KAOSA SÜRÜKLEYEBİLECEK 'FUTBOL GLADYOSU' VARDIR. BU GLADYO DARBE YAPAR, EKONOMİK OPERASYON YAPAR, SOKAKLARI KARIŞTIRIR''

Trabzon emniyet müdürlüğü sorgulanmalıdır. Bu işin arkasında kimler var? Bu işi kim yemliyor, finanse ediyor? Federasyon ile bağlantıları ne? Bu işin arkasında ülkeleri bile kaosa sürükleyebilecek 'futbol gladyosu' vardır. Bu gladyo darbe yapar, ekonomik operasyon yapar, sokakları karıştırır. Futbol asla sadece futbol değildir. Federasyonun uzantıları kimler? kimler müdahale ediyor? Gladyo yapılanmaları her yeri dizayn etmeye çalışıyor.  Futbolculara ceza gelirse Fenerbahçe ligten çekilmelidir.

''BİRİLERİ HATAY'DA CHP ADAYININ ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN DEVREYE GİRDİ, BİR KUMPAS GERÇEKLEŞTİ''

Özgür Özel'in 'Hatay'da TİP Gökhan Zan'la bize kaybettirebilir' açıklaması ve devamında yaşananlar tesadüf değildir. Birileri Hatay'da CHP adayının önünü açmak için devreye girdi, bir kumpas gerçekleşti. CHP Hatay'da bir şeye başladı. Bu baskı gibi benzer hamleleri her yerde yaptılar. Muharrem İnce buna örnektir. Gökhan Zan dik durursa etki yapabilir. İnsanlar tepki olarak oy verebilir. Lütfü Savaş'ın seçilmesini isteyen belli dinamikler tekrar devrede.

''CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'YLA İLGİLİ PARALAR NEDEN BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA OLSUN?''

Kaftancıoğlu sözleriyle doğrudan İmamoğlu'nu işaret ediyor. Turan Taşkın Özer, Fatih Keleş ve Tuncay Yılmaz İmamoğlu'yla bağlantılı isimler. CHP İstanbul İl Başkanlığı'yla ilgili paralar neden Beylikdüzü ilçe başkanlığı'nda olsun? imamoğlu'yla demekki bağlantısı var. Özer, soruşturmaya tanık olarak dahil edildi ancak yarın öbür gün şüpheli olarak devam eder mi? CHP'deki bu kavga büyür.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

F.BAHÇELİ FUTBOLCULARA SALDIRANLAR KİMLER? SALDIRI PLANLI MI? AMAÇ NE? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor futbol TFF maç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.