Fazıl Say, '100. Yıl Marşı'na gelen eleştirilere isyan etti: Kendimi ve sanatımı savunmaktan sıkıldım!

Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, geçtiğimiz hafta Cumhuriyetin 100. Yılı için özel olarak bestelediği '100. Yıl Marşı'nı sevenleriyle paylaşmıştı. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan marşa yönelik paylaşımların ardından Say, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Fazıl Say, geçtiğimiz günlerde 100. Yıl Marşı’nı "Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşı'mızı paylaşmak benim için mutluluktur" diyerek paylaşmıştı.

Sözleri şair Ayten Mutlu'ya ait olan '100. Yıl Marşı' sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Ünlü piyanist Fazıl Say kendisine gelen tepkilere isyan etti.

Say, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"BİR BESTE YÜZÜNDEN TROL SALDIRISI, ÜZDÜ VE KANATTI"

"Benim de umutlarım hayallerim var, insanım, sanatım benim hayatım. Aydınlık bir gelecek hayallerim var. Olmuyorsa da, karanlık hissediyorsam da kendi hayatıma başka çareler bulacağım. Bir beste yüzünden trol saldırısı, üzdü ve kanattı.

Fazıl Say, '100. Yıl Marşı'na gelen eleştirilere isyan etti: Kendimi ve sanatımı savunmaktan sıkıldım!

"KENDİMİ VE SANATIMI SAVUNMAKTAN SIKILDIM"



 

 

 

Fazıl Say, '100. Yıl Marşı'na gelen eleştirilere isyan etti: Kendimi ve sanatımı savunmaktan sıkıldım! ile ilgili etiketler Fazıl Say Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.