Fatura ödemekte zorlananlara müjde geldi! 200 TL destek sunulacak!

Kuveyt Türk son açıklamış olduğu kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Fırsat ile faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara 200 TL’lik bir destekte bulunulacak. Peki bu kampanyadan kimler yararlanabilir? Kampanyanın detayları nelerdir? Haberimizde kuveyt Türk’ün 200 TL hediyeli fatura ödeme kampanyası ile alakalı tüm bilgiler bulabilirsiniz.

Kampanyaya katılımın 20.000 kişi ile sınırlı olduğu öğrenildi. Bu nedenle, müşterilerin kota dolmadan önce mümkün olan en kısa sürede bu tekliften yararlanmaları için başvurmaları gerekiyor. İşte kampanyanın tüm detayları…

KAMPAYADAN 200 TL NASIL KAZANILIR?

Finans sektörünün öncü kuruluşu Kuveyt Türk, müşterileri için heyecan verici yeni bir kampanyayı duyurdu. 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren Kuveyt Türk Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk üyesi olan tüm bireysel müşteriler, 1 Ocak 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanaldan ödeyecekleri her fatura talimatı için 50 TL ve toplamda 200 TL'ye varan Altın Puan kazanacak.

Promosyon, 1 Ocak 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanaldan ödenen her fatura talimatı için 50 TL ve 200 TL'ye kadar Altın Puan ödülü sunuyor. Bu promosyona katılmak için müşterilerin Kuveyt Türk Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk üyesi olmaları gerekmektedir.

KİMLER BU PROMOSYONDAN YARARLANABİLİR?

Fatura ödemekte zorlananlara müjde geldi! 200 TL destek sunulacak!

Kuveyt Türk Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk üyesi olan tüm bireysel müşteriler bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanyaya katılmak için müşterilerin 1 Ocak 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanaldan en az bir, en fazla dört adet fatura talimatı vermesi gerekmektedir. Promosyondan yararlanabilmek için talimatların otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir.

Promosyon başka kampanyalarla birleştirilemez ve Kuveyt Türk önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı sona erdirme hakkını saklı tutar. Kuveyt Türk'ün promosyonu, müşterilere herhangi bir kanaldan ödenen her fatura talimatı için ödül kazanmaları için mükemmel bir fırsat sunuyor. Maksimum 200 TL Altın Puan ödüllü bu promosyon, tasarruf etmek ve bankanın hizmetlerinden yararlanmak için harika bir yol.

Fatura ödemekte zorlananlara müjde geldi! 200 TL destek sunulacak! ile ilgili etiketler promosyon fatura
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.