Fatih Terim ile Rezan Epözdemir, Beşiktaş derbisi konusunda fikir ayrılığı yaşıyor...

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı derbi için "Hakemle kazandılar, galibiyeti haketmediler" yorumunu yapan ve bu sözleriyle tepki çeken G.Saray 2. Başkanı Rezan Epözdemir, Fatih Terim'i arkasına alamadı... Tecrübeli çalıştırıcı derbi sonrası söylediği sözlerin arkasında durdu...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, avukatı ve Sarı-Kırmızılı kulübün 2. Başkanı Rezan Epözdemir'le Beşiktaş derbisi konusunda fikir ayrılığı yaşıyor! Dünkü sponsorluk anlaşması sonrası Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı derbi için "Hakemle kazandılar, galibiyeti haketmediler" diyen Epözdemir, Beşiktaş camiasının tepkisini çekmişti.

BEŞİKTAŞ'I VE ERSİN'İ TEBRİK ETMİŞTİ

Lokomotiv Moskova maçının basın toplantısında Terim'e Epözdemir'in bu çıkışı hatırlatıldı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Gaziantep maçından sonra konuyla ilgili yorumumu yaptım. Üzerine söyleyebileceğim yeni bir şey yok. Ancak rakiplerinin kaybettiği haftada kazanan bir G.Saray var. Avrupa'daki grubunda gol yemeden lider olan bir G.Saray var şu an. Oynadığı futbolla ve genç kadrosuyla Avrupa'da kendinden söz ettiren bir Galatasaray var. Kazanır veya kaybeder önemli değil. Ben bunun konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Müsaade ederseniz ben sadece sahaya konsantre olmak istiyorum. Beni mazur görün" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı derbinin basın toplantısında Beşiktaş'ı tebrik ederek penaltı kurtaran kaleci Ersin Destanoğlu'nun performansını da övmüştü.

SACHA BOEY MESELESİ...

Tedavisi için ülkesi Fransa'da giden ve en az üç hafta daha Florya'ya dönmeyecek olan Sacha Boey'in sahalara dönüş tarihi uzamıştı. Bu konuya da değinen Terim, 21 yaşındaki Fransız sağ bekin durumuyla ilgili bilgi paylaştı:

"Boey yaşadığı kas sakatlığından dolayı Marsilya maçına kadar oynamadı. O maçta forma giydi, 65 dakika çok iyi oynadı, bize işaret etti. Hiçbir riske girmeden oyundan aldık. Moskova maçından evvel bir ihtimal bizimle olabilir diye söylemiştim. Tedavisi tamamlanmıştı, performans ekibimizle çalışırken son testlere girdi. Oyuncunun bu tip kas sakatlıkları dönüşünde, belli hızlardaki vücut reaksiyonlarının iyi kontrol edilmesi lazım. O hızlara çıktığında biraz ağrı hissetti. Bir süre daha kendisinden faydalanamayacağız. Futbolun içinde bu tip sakatlıklar ve şanssızlıklar var."

"Boey genç bir futbolcu, beklentilerimiz büyük. Sezonu en erken açan takım bizim. Buna rağmen en az kas sakatlığı yaşayan takım da biziz. İnşallah bu şekilde devam eder. Böyle bir durumda sağlık ekibimiz, atletik performans ekibimizin de hakkı verilmeli. Onlara teşekkür ediyorum."

Boey'in Kamerun Milli Takımı'nı seçme ihtimaliyle ilgili haberler çıkması hakkında gelen soruya ise Terim, "Bizim bu konuda bir bilgimiz yok. Sacha'ya ben izin verdim. Paris'te tedavi olabilir miyim dedi, tabii dedim. Bazen oyuncunun iyi hissetmesi için böyle bir şeye ihtiyaç duyabilir. O arada bu çıktı, herhangi bir bilgim yok. Ama devre arasındaki Afrika Kupası'nı hepimizin düşünmesi gerektiği bir gerçek" yanıtını verdi.

"ARDA'YI ÖZLEDİK, BEKLİYORUZ"

Arda Turan'ın sakatlığı hakkında bilgi veren Galatasaray teknik direktörü, "Bilek sakatlığı denince sanki hafif bir şey gibi algılandı. Arda çok ağır bir sakatlık geçirdi. Sağlık heyetimize sorduğunda verilen yanıt, Arda koşmaya başladığı andan itibaren ağrısı var. Her gün tedavide ve çalışmada. Böyle bir durumda çok küçük bir eşik var, ağrılarla o eşiği atladığımızda, bir hafta gibi kısa bir sürede dahi takıma verebiliriz dediler. Sahanın içinde onun halledebileceği maçlar vardı. Oynamasa da, gerek soyunma odasında, gerek antrenmanda, gerek dışarıda, görevini fazlasıyla yapıyor. Biz de özledik. Dilerim bir an önce aramıza katılacak" diye konuştu.

Fatih Terim ile Rezan Epözdemir, Beşiktaş derbisi konusunda fikir ayrılığı yaşıyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Beşiktaş Arda Turan rezan epözdemir Sacha Boey

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.