Fatih Terim: Gruptan çıkarsak bizim de söyleyecek çok şeyimiz olacak

Fatih Terim: "Baskıyı seven, topun kendinde kalmasını isteyen, pasa dayalı oyunu oynayan bir takım. Nereleri zayıf, nereleri güçlü, iyi tespit ettiğimizi düşünüyoruz. Bu maçın ilk maça göre daha zor geçeceğini tahmin ediyorum. Biz de buna göre çalışmalarımızı yaptık, ona göre oynayacağız. Gruptan çıkarsak bizim de söyleyecek çok şeyimiz olacak."

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda ilk üç maç sonunda 7 puanla liderliğini sürdüren Galatasaray yarın Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacak. Rusya'daki maçı tek golle kazanan ve grupta henüz kalesinde gol görmeyen Sarı-Kırmızılılar, dördüncü maçında da seriyi sürdüren adını bir üst tura yazdırmak istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu gruptan çıkmaları halinde UEFA Avrupa Ligi'nde birçok şeyi hayal edebileceklerini söyledi. Maçın basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, şunları söyledi:

"Bu gruptan çıkarsak bizim de söyleyecek çok şeyimiz olacak demiştik. Şu ana kadar iyi gidiyoruz. Bu gruptan çıkarsak birçok şeyi hayal edebiliriz. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Hakikaten çok zorlu bir grupta yarışıyoruz. Neredeyse Şampiyonlar Ligi grubu çektik diyorum ısrarla. Lider olursak son 16'ya çıkarız buradan direkt. Bundan sonraki rakibimiz, inşallah grupları geçersek, buradaki rakipler ayarında olacaktır. Her şey olabilir iki ayaklı maçlarda."

GRUPTAN LİDER ÇIKMAK ÖNEMLİ

Lokomotiv Moskova'nın yeni teknik direktör Markus Gisdol geldikten sonra yukarıya doğru ivme kazandığını dile getiren Terim, şöyle devam etti:

"4 maçta sadece bize yenildiler. 2 galibiyet, bir beraberlik aldılar. Bu da iyi yere doğru gittiklerinin göstergesi. Markus Gisdol göreve geldikten sonra sadece bir mağlubiyetleri var, o da bize. Bu maçın kolay geçeceğini kimse beklemesin. Bir puanları var ama matematiksel olarak hala iddiaları var. Moskova'da oynadığımız maç, planladığımız şekilde gitti."

"Maçın her anını çok konsantre oynadık, belki de o gecenin en güzel golünü attık. Bu gruptan lider çıkmamız için bu maçın çok stratejik bir önemi var. Eğer kazanırsak 10 puan yapıyoruz. Öbür maçtan çıkacak sonucun da önemi var. Ama hangi sonuç çıkarsa yenmemiz halinde avantajı olacağı kesin. Grup liderinin direkt son 16'ye gittiği bir ortamda, ikincinin Şampiyonlar Ligi'nden gelen bir rakiple oynayacağını düşünürsek, liderlik önemli."

 


"BU MAÇ, İLK MAÇA GÖRE DAHA ZOR GEÇECEK"

"Lokomotiv Moskova önemli oyunculara sahip" diyen Terim, "Baskıyı seven, topun kendinde kalmasını isteyen, pasa dayalı oyunu oynayan bir takım. Nereleri zayıf, nereleri güçlü, iyi tespit ettiğimizi düşünüyoruz. Bu maçın ilk maça göre daha zor geçeceğini tahmin ediyorum. Biz de buna göre çalışmalarımızı yaptık, ona göre oynayacağız" diye konuştu.

Fatih Terim: Gruptan çıkarsak bizim de söyleyecek çok şeyimiz olacak ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi Lokomotiv Moskova

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.