Rezan Epözdemir: Beşiktaş'ın galibiyetinin haklı olmadığını düşünüyorum

Rezan Epözdemir: "Ben hakem hatalarının sonuca etki ettiğini düşünüyorum ve Beşiktaş'ın galibiyetinin haklı olmadığını düşünüyorum. Rakibin en az 3 kez kırmızı kart görmesi lazım. Taylan'ın ayağına basılıyor, Kerem'e dirsek atılıyor, Nelsson'a dirsek atılıyor. Penaltı atışında çizgi ihlali var. Statta 35-36 bin kişi vardı."

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı derbisinde ezeli rakiplerinin galibiyetinin haklı olmadığını savundu. NEF Stadyumu'nda düzenlenen sponsorluk anlaşmanın ardından konuşan Epözdemir'in sözleri şöyle:

"Beşiktaşlı oyuncunun en az 3 kez kırmızı kart görmesi lazım. Taylan'ın ayağına basılıyor, Kerem'e dirsek atılıyor, Nelsson'a dirsek atılıyor. Penaltı atışında çizgi ihlali var. Statta 35-36 bin kişi vardı. Nihat Özdemir'in de bu konuyla ilgili açıklaması oldu zaten. Ben hakem hatalarının sonuca etki ettiğini düşünüyorum ve Beşiktaş'ın galibiyetinin haklı olmadığını düşünüyorum."

 "BÜTÜN BUNLARI TARİHE NOT DÜŞÜYORUZ"

"Galibiyetin haklı olmadığını, hakem hatalarının sonuca etki ettiğini düşünüyorum. Bütün bu sürecin de takipçisi olacağız. Objektif olmayan ve amigo gibi davranan yorumcular var. Bir şarkıcı çıkıyor, edep yoksunu şekilde Galatasaray'a saldırıyor. Bütün bunları tarihe not düşüyoruz. Galatasaray sadece bir spor kulübü değildir, aynı zamanda kültür ve eğitim kurumudur. Galatasaray'ın içinde farklı düşünceler olabilir, bu da kulübün demokratik olduğunu gösterir. Türk sporundaki bu çarpık sistemin düzelmesi için gösterdiğimiz gayret, çaba sonuna kadar devam edecek."

BEŞİKTAŞ'IN ADALET PAYLAŞIMI...

Gaziantep FK maçında Morutan'ın attığı golün ardından Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma da cevap veren Epözdemir, şöyle devam etti:

"Beşiktaş'ın paylaşımını da cevaplamak isterim. Türk futbolunun en büyük sorunu adalet. Başkanımız yaptığı açıklamadan dolayı 45 gün ceza alırken, daha ağır konuşanlar ceza almadı. Bütün statlara gidiyoruz, hepsi hınca hınç dolu. Bu kural bir tek Galatasaray'a mı uygulanıyor? Bir kural varsa uygulayalım diyoruz ama geldiğimiz noktada bizim haricimizde kimse buna uymuyor. Maske ve mesafe kuralları hiçe sayılıyor ve hiçbir yaptırım uygulanmıyor."

"TFF Tahkim Kurulu'nu istifaya davet ettik, disiplin ve tahkim kurulu üyelerini savcılığa şikayet ettik, liyakat yok dedik. Sezon başında kimse yanımızda yoktu. Toplum kutuplaşmış durumda, sporda bunu yapmamak için elimizden geleni yaptık. Ama G.Saray'ın hakları söz konusuysa durum değişir, kimse Galatasaray'ın haklarını yiyemez."

"Biz bütün kulüplerle sporun ortak sorunlarıyla ilgili uzlaşmaya varırız. Beşiktaş'ın vurguladığını iddia ettiğiniz şeylerin hayata geçmesi mümkün değil. Bizim Gaziantep maçında attığımız golün ofsayt olması teknik açıdan mümkün değil. Spordan anlayan herkes bunu söylüyor. 2019'da Beşiktaş'ın kendi açıklaması var. 2 pozisyon birbirinden bağımsız. Tartışmaya mahal vermeyecek bir goldü attığımız."

Rezan Epözdemir: Beşiktaş'ın galibiyetinin haklı olmadığını düşünüyorum ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş rezan epözdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.