Fatih Tekke İstanbulspor anlaştı mı? İstanbulspor yeni teknik direktörü kim? Fatih Tekke kim, kimdir? Fatih Tekke nereli, kaç yaşında, hangi takımlı?

Süper Lig’de mücadele eden İstanbulspor’da yaşanan ayrılığın ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. İstanbul ekibiyle ilk adı anılan kişi ise bir dönemin efsane futbolcularından Fatih Tekke oldu. Futbolseverler ise İstanbulspor’un yeni hocası ile Fatih Tekke hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Fatih Tekke İstanbulspor anlaştı mı? İstanbulspor yeni teknik direktörü kim? Fatih Tekke kim, kimdir? Fatih Tekke nereli, kaç yaşında, hangi takımlı? İşte detaylar…

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor’da yaşanan şok ayrılığın ardından teknik direktör arayışları başladı. Sarı-siyahlılar, Osman Zeki Korkmaz’ın beklenmedik istifasının ardından birtakım isimlerle temasa geçti. Teknik direktör listesinde bazı isimlerin yer aldığı Istanbulspor ile ilk ismi anılan ise bir dönemin başarılı futbolcularından Fatih Tekke oldu. Ortaya çıkan söylentilerin ardından ise Fatih Tekke’nin kim olduğu ve İstanbulspor’un temasa geçtiği, anlaştığı teknik direktör merak edildi. Peki, Fatih Tekke İstanbulspor anlaştı mı? İstanbulspor yeni teknik direktörü kim? Fatih Tekke kim, kimdir? Fatih Tekke nereli, kaç yaşında, hangi takımlı? Detaylar haberimizde…

FATİH TEKKE İSTANBULSPOR ANLAŞTI MI? İSTANBULSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM? FATİH TEKKE KİM, KİMDİR? FATİH TEKKE NERELİ, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLI?

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde 1977 yılında dünyaya gelen ve 45 yaşında olan Fatih Tekke, forvet hattında yıllarca forma terletti. 

Trabzonspor'un emekdar futbolcusu kariyerindeki başarılı çıkışla yurt dışında da çok sayıda takımda forma giyerek beğeni toplamayı başardı.

16 yaşında Trabzonspor'da A takıma yükselen Tekke, Altay Spor Kulübü'nde de forma giydi. 1998-99 sezonuda Trabzonspor'a geri dönen Tekke, takımna verdiği katkılar sayesinde 2002-2003 döneminde 2 kupa ve 2 lig ikinciliği kazanıldığı dönemde rol aldı. 

Fatih Tekke 2004-2005 döneminde ise Süper Lig Gol Kralı olarak UEFA Gümüş Ayakkabı'nın da sahibi oldu.

Milli takım forması da giyen Fatih Tekke, yurt dışında da Zenit ile Rubin Kazan'da oynadı. 

Tekke, 2010-2011 sezonunda ise Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a transfer oldu. Buradan ise Ankaragücü oradan da Orduspor'a transfer oldu. 

Fatih Tekke teknik direktörlük kariyerine ise 29 Mart 2015 tarihinde Kayseri Erciyesspor ile sözleşme imzalayarak başladı. 

Daha sonra Denizlispor'un başına geçen Tekke, 2019-2020 sezonunda ise TFF 1.Lig ekibi olduğu dönemde İstanbulspor'u çalıştırdı. 

Son olarak 2021-2022 sezonunda Burasaspor'u çalıştıran Tekke ile 19 Eylül 2021 yılında yollar ayrıldı.

Fatih Tekke'nin İstanbulspor ile anlaştığı söylentileri olsa da henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Fatih Tekke İstanbulspor anlaştı mı? İstanbulspor yeni teknik direktörü kim? Fatih Tekke kim, kimdir? Fatih Tekke nereli, kaç yaşında, hangi takımlı? ile ilgili etiketler Fatih Tekke İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.