Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Pirlo, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi play-off finalini izledi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi play-off finalinde Wulfz Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden ALG Spor, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamladı. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan ALG Spor, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayarak ilk şampiyonluğuna ulaştı. Müsabakayı Spor Toto Süper Lig ekibi VavaCars Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalayan İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo da takip etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'ün sözleşme imzaladığı dünyaca ünlü İtalyan çalıştırıcı Andrea Pirlo, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi finalini izledi.

Wulfz Fatih Karagümrük - ALG Spor arasında oynanan maçı izleyen İtalyan çalıştırıcıyı stat çıkışında Demirören Haber Ajansı (DHA) görüntüledi.

Maçı protokol tribününden izleyen Pirlo herhangi bir açıklamada bulunmazken, Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Pirlo'nun takıma büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

DHA'ya özel açıklamalarda bulunan Hurma, "Andrea Pirlo bize ve Türk futboluna çok katkılar sağlar, çok önemli bir isim. Biz çok ümitliyiz. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Umut ediyorum ki her şey çok güzel olur. Stat sorunu da çözülecek. Bir yol bulacağız, bulamazsak da bir yol bulacağız" dedi.

Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Pirlo, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi play-off finalini izledi

Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Pirlo, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi play-off finalini izledi ile ilgili etiketler Spor Toto Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük andrea pirlo Alsancak Mustafa Denizli Stadı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.