Fatih Karagümrük'ün hocası Volkan Demirel, Göztepe maçı galibiyetini çocuklarıyla kutladı

Süper Lig 'in 36. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında ligden düşmesi kesinleşen Göztepe'yi konuk etti. Ev sahibi ekip, karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Fatih Karagümrük'ü galibiyete taşıyan goller 31. dakikada Fabio Borini, 51. dakikada Emre Mor ve 64. dakikada Burak Bekaroğlu'ndan geldi. Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel, maçın ardından kızlarıyla birlikte sahaya çıktı ve galibiyeti kutladı.

Süper Lig'in 36. haftasında Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek puanını 56 yapan Karagümrük'te yüzler gülerken, teknik direktör Volkan Demirel de maçın ardından sahada kutlama yaptı.

NEŞELİ ANLAR

Kızları Yade ve Yeda'nın yanı sıra futbolcuların ve teknik ekipteki yardımcılarının da çocuklarıyla beraber sahaya çıkan Volkan Demirel, galibiyetin ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimlerinde çocuklarla birlikte 3 puanı kutladı.

Fatih Karagümrük'ün hocası Volkan Demirel, Göztepe maçı galibiyetini çocuklarıyla kutladı ile ilgili etiketler Volkan Demirel Göztepe fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.