Fatih Karagümrük-Sivasspor maçında puanlar paylaşıldı

Fatih Karagümrük ile Demir Grup Sivaspor, 9. hafta mücadelesinde 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 0-1 önde kapatan Yiğido, 73'te farkı 2'ye çıkarma şansını kullanamadı. Ev sahibi beraberliği Sabo'nun penaltıdan attığı golle kurtardı.

Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçı Fatih Karagümrük ile Demir Grup Sivasspor arasında oynandı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

Kırmızı-Beyazlılar zorlu deplasmanda 45'te Arouna Kone'nin golüyle 0-1 öne geçip soyunma odasına 0-1 önde girdi. Fildişi Sahilli santrforun topu boş kaleye gönderdiği pozisyonda aslan payı Max Gradel'indi...  

Gradel, 73'te karşı karşıya kaldığı pozisyonda İtalyan kaleci Viviano'yu geçemedi.

82'de Mevlüt Erdinç ceza sahasında Isaac Cofie'nin müdahalesiyle yerde kaldı, Hüseyin Göçek penaltı dedi. 86'da topun başına geçebilen Erik Sabo, vurdu kaleci Samassa çıkardı, Slovak orta saha dönen topu tamamladı ve skor 1-1'e geldi. Sabo, ligdeki 5. golünü attı.

Karagümrük 90+2'de bir gol daha buldu ancak hakem kaleciye faul var gerekçesiyle golü iptal etti.

Süper Lig'in yeni ekibi Karagümrük, bu maça kadar evinde oynadığı 4 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etmişti. 5. maçını da kaybetmeyen İstanbul ekibi evindeki yenilmelik serisini toplamda 14 maça çıkardı. Sivasspor'un galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı. 

5 koronavirüs vakasıyla İstanbul'a eksik gelen Rıza Çalımbay'ın takımı 9 puana yükseldi. Sivasspor 10. haftada Göztepe'yi ağırlayacak. 13 puana çıkan Atılay Canel'in öğrencileri ise Kayserispor'a konuk olacak.

Fatih Karagümrük-Sivasspor maçında puanlar paylaşıldı

Fatih Karagümrük-Sivasspor maçında puanlar paylaşıldı ile ilgili etiketler Sivasspor fatih karagümrük arouna kone Rıza Çalımbay Erik Sabo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.