Fatih Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Son dönemde gündeme dair yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çeken Fatih Akşener, meraklı kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bağlamda 'Fatih Akşener kim?' veya 'Merak Akşener'in oğlu Fatih Akşener kimdir?' gibi sorular araştırılıyor. Peki, Fatih Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Fatih Akşener'in hayatı ve kariyeri...

Son zamanlarda gündeme dair yaptığı etkileyici yorumlarla dikkat çeken Fatih Akşener, meraklı takipçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu doğrultuda 'Fatih Akşener kimdir?' veya 'Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener kimdir?' gibi sorular sıkça araştırılıyor. Peki, Fatih Akşener kimdir, yaşı kaç, nereli ve mesleği nedir? İşte, Fatih Akşener'in yaşamı ve kariyerine dair detaylar...

Fatih Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

FATİH AKŞENER KİMDİR?

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Fatih Akşener, şu anda 39 yaşındadır. Eğitim hayatına Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde başlayan Akşener, buradan mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansı yapmıştır.

Fatih Akşener, profesyonel kariyerine 2008 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.'de Ar-Ge Mühendisi olarak başlamıştır. 2012 yılında Türk Telekom'a geçiş yaparak, burada 2015 yılına kadar Girişimcilik Programları Proje Yöneticisi olarak görev almıştır.

2015-2017 yılları arasında Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi (KWORKS) bünyesinde Program Koordinatörü olarak çalışmıştır.

2017 yılında kendi girişimini kuran Fatih Akşener, halen girişimcilere ve şirketlere inovasyon ve girişimcilik alanlarında danışmanlık hizmeti vermektedir. Yaptığı analizler ve sunduğu çözüm önerileri ile sektörde dikkat çeken Akşener, aynı zamanda çeşitli programlara katılarak gündeme dair yorumlarını paylaşmaktadır.

Fatih Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.