Fas Hırvatistan CANLI izle! FAS HIR TRT 1 canlı maç izle

Fas Hırvatistan maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışta. 2022 FIFA Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Fas ile Hırvatistan milli takımları karşı karşıya geliyor. İşte, Fas Hırvatistan maçı TRT 1 canlı izle linki…

Fas Hırvatistan maçı canlı izle yayını ile TRT 1 ekranlarında. 2022 FIFA Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Fas ile Hırvatistan milli takımları kozlarını paylaşıyor. Al Bayt Stadı'nda 23 Kasım 2022 Çarşamba gününde saat 13.00’da başlayacak Fas Hırvatistan maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İki ülke milli takımları daha önce 1 kez karşı karşıya gelmiş, 1996'da Fas'ta oynanan hazırlık maçı 2-2 sona ermişti.

Hırvatistan'ın Dünya Kupası'nda en güvendiği isimlerin başında deneyimli yıldızı Luka Modric geliyor. Real Madrid forması giyen orta saha oyuncusu, teknik direktör Zlatko Dalic'in de saha içi lideri olarak ön plana çıkıyor.

Fas Hırvatistan CANLI izle! FAS HIR TRT 1 canlı maç izle

Hırvatistan Milli Takımı, 6. kez Dünya Kupası'nda mücadele edecek.

Organizasyon tarihinde 23 maç yapan Hırvatlar, bu maçlardan 11'ini kazandı, 4'ünden beraberlikle, 8'inden de mağlubiyetle ayrıldı. Son Dünya Kupası'nda final oynayarak tarihinin en büyük başarısını elde eden Hırvatistan, final maçında Fransa'ya 4-2 kaybetti. Hırvatistan, Dünya Kupası tarihi boyunca 35 gol attı, kalesinde 26 gol gördü.

Dünya Kupası'na daha önce 5 kez katılan Fas, tarihinde ikinci kez grup aşamasını geçmek istiyor. Organizasyon tarihinde 16 maça çıkan Fas, bu müsabakalardan 2'sini kazandı, 5'inden beraberlikle, 9'undan mağlubiyetle ayrıldı. Fas, Dünya Kupası tarihi boyunca 14 gol attı, kalesinde 22 gol gördü. Son olarak Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 Dünya Kupası'na katılan Fas, grubunda oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Fas, İran ve Portekiz'e 1-0'lık sonuçla mağlup olurken, İspanya ile 2-2 berabere kaldı.

İLK 11'LER

FAS: Bounou, Hakimi, Saiss, Aguerd, Mazraoui, Amrabat, Ounahi, Amallah, Ziyech, En Nesyri, Boufal.

HIRVATİSTAN: Livakovic, Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa, Brozovic, Modric, Kovacic; Vlasic, Perisic, Kramaric.

Fas Hırvatistan CANLI izle! FAS HIR TRT 1 canlı maç izle ile ilgili etiketler Fas Hırvatistan 2022 FIFA Dünya Kupası Katar TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.