Farah Zeynep Abdullah'tan "Bihter" paylaşımı! Yeni Aşk-ı Memnu'dan ilk kare...

Bir dönemin efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu, "Bihter" ismiyle beyaz perdeye taşınıyor... Dizide Bihter'e hayat verecek ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan ilk paylaşım geldi.

Türk dizi tarihinin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Aşk-ı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan filmin çekimleri başladı.

Başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'tan yeni Aşk-ı Memnu paylaşımı geldi... Ünlü oyuncunun bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

 Farah Zeynep Abdullah'tan "Bihter" paylaşımı! Yeni Aşk-ı Memnu'dan ilk kare...

FARAH ZEYNEP BİHTER'İ, BORAN KUZUM BEHLÜL'Ü CANLANDIRACAK

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah (Bihter) ve Boran Kuzum'un (Behlül) paylaştığı, kadrosunda Osman Sonant (Adnan bey), Hande Ataizi (Firdevs), Ebru Özkan (Matmazel), Helin Kandemir (Nihal), Nezaket Erden (Peyker), Mert İnce (Bülent), Mertcan Tekin (Nihat) ve Lorin Menhart (Beşir) gibi isimlerin yer aldığı film için heyecanlı bekleyiş başladı.

 

Farah Zeynep Abdullah'tan "Bihter" paylaşımı! Yeni Aşk-ı Memnu'dan ilk kare... ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Aşk-ı Memnu Bihter Ziyagil