Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında, eşi kim merak ediliyor. Kemal Sunal’ın ilk kızı çocuğunu kucağına aldı. Gündem olan Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında, eşi kim araştırdık.

Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında, eşi kim soruları gündem oldu. Türk sinemasına adını altın harflerle kazıyan efsane sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile eşi Ömer Öztüyen çiftinin kızları doğdu. İlk bebeklerine kavuşmanın verdiği mutluluğu yaşayan çift, kızlarına Nova adını verdiğini açıkladı.

Özel bir hastanede doğum yapan Ezo Sunal’ın doktoru annenin ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Ezo Sunal’ın kızı Nova bebek 51 santim, 3.880 gram olarak dünyaya geldi.

Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Ezo Sunal kimdir?

Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ali Sunal adında bir kardeşi bulunmaktadır. Salzburg Mozarteum Üniversitesi'nde Orff-Schulwerk Eğitimi tamamladıktan sonra 2007 yılında babasının izinden giderek Tutsak dizisinin kadrosuna dahil olarak oyunculuğa adım attı.

Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Bir ara editörlük deneyimi de yaşamış olan Ezo Sunal, Okan Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde Çocuk ve Müzik alanında dersler verdiği bilinmektedir. Güldüy Güldüy Show çocuk programının da sunuculuğunu üstlenen Ezo Sunal 2018 yılında müzisyen Ömer Öztüyen ile sessiz sedasız evlenmiş ve 3 Mart 2021 tarihinde kızı Nova’yı kucağına almıştır.

Nova isminin anlamı nedir?

Nova Latince kökenli yeni anlamına gelmektedir. Parlaklığı ansızın artarak başka bir yıldızmış gibi görünen yıldız anlamına da gelmektedir

 

Ezo Sunal kimdir, kaç yaşında? Eşi kim? ile ilgili etiketler Ezo Sunal Kemal Sunal kimdir kaç yaşında nerelidir eşi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.