Ezhel tutuklandı mı? İşte o görüntüler...

Ezhel tutuklandı mı? Gerçek ismi Ömer Sercan İpekçioğlu olan Ezhel sahne adlı şarkıcının gözaltına alındığı iddia etti. Sosyal medyada elden ele yayılan görüntülerde Ezhel'e benzeyen bir kişinin havalimanı çıkışında polisler tarafından yakalandığı görülüyor. Peki Ezhel tutuklandı mı? Ömer Sercan İpekçioplu gözaltına mı alındı? İşte iddia edilen Ezhel tutuklanma görüntüleri...

Ezhel tutuklandı mı? Ezhel bir dönem uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle kısa süreli hapis cezası almıştı. Dün gece ortaya çıkan görüntülerde havalimanında polis tarafından gözaltına alındığı görüntülenen bir kişinin Ezhel'e benzerliği sebebiyle, Ezhel'in tutuklandığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Peki Ezhel tutuklandı mı? Ömer Sercan İpekçioğlu gözaltına mı alındı? İşte iddiaya göre Ezhel'in tutuklanma görüntüleri!

EZHEL TUTUKLANDI MI?

Ezhel'in ikinci kez tutuklandığı iddia edildi. Rap piyasanının en iyileri aralarında gösterilen Ezhel'in, İzmir konseri sonrasında Havalimanında tutuklandığı iddia edildi.

EZHEL TUTUKLANDI İDDİASI!

Rapçi Ezhel'in, dün akşam saatlerinde İzmir konseri sonrasında havalimanında gözaltına alındığı iddia edildi. Videoda Ezhel olduğu iddia edilen kişinin polislere karşı koymaya çalıştığı da görüntüleniyor. Ezhel gerçekten tutuklandı mı, gözaltına alındı mı, bu konuda henüz bir bilgi yok.

Ezhel'in tutuklandığı yönündeki iddiaların ardından "Şu video internete düştüğü anda Ezhel sahnedeydi, ekşi sözlük'de başlık açıldığı andan 20 dakika önce konserini bitirdi. Anında alandan çıkıp arabaya binmiş olsa Urla’dan hava alanına 20 dakikada gitme ihtimali yok. Bu videonun İzmir’e gelirken çekilmiş olma ihtimali çok yüksek." denildi.

Ezhel tutuklandı mı? İşte o görüntüler... ile ilgili etiketler Ezhel
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.