EYT müjdesini alan SGK'ya koştu! Gün hesaplatmak isteyen vatandaşlar erken saatlerde sıraya girdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün EYT'de yaş şartı olmayacağı müjdesinin ardından SGK Müdürlükleri önünlerinde gün hesaplatma kuyruğu oluştu. Sabahın erken saatlerinen itibaren SGK Müdürlükleri önünde sıraya giren vatandaşların oluşturduğu kuyruk havadan görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam EYT'de yaş şartı olmayacağını ve ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağını belirtti.

SKG ÖNLERİNDE EYT KUYRUĞU

Düzenlemede SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ayrımı olmayacağı prim şartını sağlayan herkesin emeklilik hakkından faydalanabileceğini açıkladı. Milyonlarca insan sevindirirken sabahın erken saatlerinde vatandaşlar prim günlerini hesaplatmak için SGK binaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bağcılar SGK önünde oluşan EYT kuyruğu da havadan görüntülendi.

EYT müjdesini alan SGK'ya koştu! Gün hesaplatmak isteyen vatandaşlar erken saatlerde sıraya girdi!

 

KİMİ ASKER KİMİ DOĞUM BORÇLANMASI İÇİN AKIN ETTİ

Asker borçlanması için geldiğini söyleyen bir vatandaş, “EYT için bekliyorum. Benim 25 yılım dolmadığı için 1 yılım var. Askerliğimi ödemek istiyorum. O yüzden bu sıradayım. Bir saatir bekliyorum. Kuyruk 1 kilometreye yakın. Çok mutlu olduk sevindik. Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

EYT müjdesini alan SGK'ya koştu! Gün hesaplatmak isteyen vatandaşlar erken saatlerde sıraya girdi! - Resim : 3

 

"DOĞUM BORÇLANMASI YAPARSAM TUTUYOR"

Doğum borçlanması için geldiğini belirten bir vatandaş, “ Doğum borçlanması yapacağız. Doğum borçlanması yaparsam tutuyor. Olmazsa benim 32 yıldır girişim var. Herkesin yararına inşallah daha da iyi olur” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞTIĞINIZ İŞ YERLERİNE BAĞLI SGK MÜDÜRLÜKLERİNE GİDİLMELİ

SGK önlerine akın eden vatandaşlar için dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Emekli olmak isteyen vatandaşların son çalıştıkları iş yerlerine bağlı SGK müdürlüklerine gitmeleri gerektiği belirtildi. Vatandaşların bu uyarıyı dikkate alarak ilgili SGK müdürlükleri gitmeleri durumunda talepleri daha hızlı yerine getirilebilecek. 

 

EYT müjdesini alan SGK'ya koştu! Gün hesaplatmak isteyen vatandaşlar erken saatlerde sıraya girdi! ile ilgili etiketler SGK EYT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.