Evli oyuncudan hamile kalan fenomen kim?

Sanat dünyasını ayağa kaldıracak olay iddiada “Evli oyuncudan hamile kalan fenomen” yazısı gündeme bomba gibi düştü. Takvim Gazetesi yazarı köşesinde, evli bir oyuncunun ünlü fenomenle yasak aşk yaşadığını iddia eti. Peki, bu ünlü oyuncu kim?

Sanat dünyasına düşen bomba gibi bir haberde, “Evli oyuncudan hamile kalan fenomen iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Takvim Gazetesi yazarı köşesinde kullandığı ifadelerde, “Skandallar zinciri” başlığı altındaki iddialarda, evli oyuncunun ünlü bir fenomenle aşk yaşadığını söyledi.

Evli Oyuncudan Hamile Kalan Fenomen Kim?

Çok ünlü bir oyuncunun popüler fenomenlerden biriyle yasak aşk yaşamaya başladığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Yakışıklı jönün evli olduğu ancak işin asıl skandal tarafının ise fenomen kızın yakışıklı jönden hamile kaldığı ve yurtdışında çocuğu aldırmaya ikna ettiği iddia edildi.

Evli oyuncudan hamile kalan fenomen kim? ile ilgili etiketler Fenomen
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.