Frank Lampark, 90+9'da gelen galibiyet golüne sevinirken elini kırdı!

Everton'ın teknik direktörü Frank Lampard, son dakika golüyle gelen galibiyete sevinirken elini kırdı. Basın mensuplarının "Galibiyet için kaç kemik daha feda etmeye hazırsın?" sorusuna Lampard, "Her maç bir tane alabilirler." yanıtını verdi. Premier League'de zor günler geçiren Everton, kümede kalma savaşı veriyor.

Premier League'de zor günler geçiren ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Everton, 20. haftanın erteleme maçında dün gece evinde Newcastle United'ı 1-0 mağlup etti. 

Haftalardır kazanamayan ve 17. sıraya kadar gerileyen Everton'a 3 puanı getiren golü 90+9'da Alex Iwobi attı.

Nijeryalı'nın golü statta büyük sevinç yaşatırken Everton Teknik Direktörü Frank Lampard, son dakika golüyle gelen galibiyete sevinirken elini kırdı.

Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında yaşadıklarını anlatan 43 yaşındaki İngiliz teknik adam, "Nasıl olduğunu bilmiyorum, golü kutlarken yaptım. Sanırım bir şeye vurdum ve iki dakika sonra elim titremeye, sonra da ağrımaya başladı." diye konuştu.

Basın mensuplarının "Galibiyet için kaç kemik daha feda etmeye hazırsın?" sorusuna Lampard, "Her maç bir tane alabilirler." yanıtını verdi.

Liverpool temsilcisi, 25 puanla küme düşme hattının üstünde yer alıyor.

 

Frank Lampark, 90+9'da gelen galibiyet golüne sevinirken elini kırdı! ile ilgili etiketler Frank Lampard Everton premier league
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.