Ev hanımlarına evde ek iş ile 3000 TL maaş! İşte en fazla maaş veren evde ek iş firmaları!

Çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan veya yeterli maddi geliri elde edemeyen ev hanımları başta olmak üzere pek çok vatandaş evde paketleme iş ilanlarını büyük bir merakla araştırıyor. Evde paketleme işiyle ayda 3000 TL'ye kadar gelir elde edebilmeniz mümkün oluyor. İşte, evde ek paketleme işinde en fazla para veren firmalar! Detaylar haberimizde...

Evde paketleme işi yapmak isteyen ev hanımlarının öncelikle bilgisayarlarında kullandıkları arama motorlarından "evde paketleme ek iş" arama başlığıyla firmaları ve iletişim bilgilerine ulaşmaları gerekmektedir. Eğer İŞKUR üzerinden evde ek iş yapmak istiyorsanız, öncelikle size en yakın İŞKUR şubesine giderek başvuru formunu doldurmanız ve kayıt açtırmanız gerekmektedir. 

EVDE EK İŞ İLE AYDA 3000 TL'YE KADAR MAAŞ KAZANIN

Eğer evde ek iş talep eden bir firmayla çalışıyorsanız, şirketle iletişime geçip başvuru formunu iletmelisiniz. Ardından firmanın size gönderdiği ürünlerin paketlemesini belirlenen süre içerisinde tamamlayıp teslim etmeniz gerekmektedir.

Eğer İŞKUR üzerinden evde ek iş başvurusu yapacaksanız, yukarıda da belirtildiği gibi öncelikle kayıt açtırmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra İŞKUR'dan cep telefonunuza kabul mesajı gelmektedir. Ardından gelen ürünlerin paketlemesi yapılarak düzgünce kolilere yerleştirilir ve İŞKUR'a iletilir. 

Tüm bu adımları takip ederek, evde ek iş imkanıyla günde 4-5 saatlik bir çalışmayla ayda 3000 TL'ye kadar ek gelir elde edebilirsiniz.

Evde yapılabilecek ek paketleme işleri arasında ise,  evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama yer almaktadır. Çeşitli araştırmalar sonucunda farklı kategorilerde işler de bulabilirsiniz. 

Ev hanımlarına evde ek iş ile 3000 TL maaş! İşte en fazla maaş veren evde ek iş firmaları!

İŞTE EV HANIMLARINA EN FAZLA MAAŞ VEREN EVDE EK İŞ İLANLARI

Her firmanın evde ek iş fırsatları, çalışma koşulları ve çalışma sürenize/paketleme işini tamamlamanıza göre verdiği ücretler farklılık göstermektedir. 

Ev hanımlarına en fazla maaş veren evde ek iş firmalarına ve iletişim bilgilerine Internet tarayıcınız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Öncelikle Google sayfasına girerek arama çubuğuna, "Evde ek iş ilanları" yazmalısınız. Ardından Google, yüzlerce evde ek iş ilanını sıralayacaktır. Şartlarınıza uygun olan firmalardan birini seçerek iletişime geçmeniz ve ek iş başvuru işlemlerine başlamanız gerekmektedir. 

 

Ev hanımlarına evde ek iş ile 3000 TL maaş! İşte en fazla maaş veren evde ek iş firmaları! ile ilgili etiketler Evde ek iş Evde Paketleme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.