Esra Erol'da evlenen Caner, yasak aşk mı yaşıyor?

Esra Erol'un sunduğu evlilik programında evlendiği Berke ile boşanma davaları süren Caner Toygar'ın Rus asıllı manken Albina Albi ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Esra Erol'un evlendirme programında Berke Kentli ile evlenen ancak daha sonra şiddet iddiaları ile boşanma aşamasına gelen Caner Toygar'ın yeni sevgili yaptığı konuşuluyor.

YILLARDIR EKRANDA

Ekranlarında müzmin damadı o, Caner Toygar. Yıllar önce katıldığı evlendirme programında gelin adayı Tülin ile yaşadığı aşk büyük aşkla yıllarca konuşulmuştu. Evlenmekten vazgeçmeyen Caner Toygar, umudunu yitirmedi ve Esra Erol'un evlendirmek programına katıldı. Orada sonunda aradığı aşkı buldu ve Berke Kentli ile evlendi. Ancak sonrasında olanlar oldu.

esra-erol-da-evlenen-caner-rus-mankenle-yasak-10606188_7165_m

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

Berke Kentli, Caner Toygar'ın çok kıskanç olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Caner Toygar bu iddiaları sosyal medya üzerinden reddetmişti. Şu an boşanma aşamasında olan çiftin Caner Toygar cephesinden herkesi şoke eden bir kare gelmişti geçtiğimiz günlerde.

esra-erol-da-evlenen-caner-rus-mankenle-yasak-10606188_3990_m

RUS MANKENLE Mİ BİRLİKTE?

Caner, Rus asıllı manken Albina Albi ile bir defile sonrası bir fotoğraf paylaştı. Güzel manken Albina ile fotoğrafın altına da "Ehm Ehm ehm" diye not düşünce 'Acaba yeni bir aşk mı doğuyor?' yorumları yaptırdı.

Esra Erol'da evlenen Caner, yasak aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Caner Toygar sevgilisi rus manken berke
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.