Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. son bölümde aksiyon dolu sahneler izleyicileri ekran başına kilitledi. ATV'nin sevilen dizisi salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam ATV'de ekranlara geldi. Son bölüm adeta izleyiciyi ekrana kilitledi. İnternette yayına girmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hızır dizide bu hafta büyük bir operasyon için düğmeye bastı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde neler yapacağı heyecanla bekleniyor... İşte reyting rekortmeni dizinin son bölüm özeti ve yeni bölümü hakkındaki tüm gelişmeler...

EAkAya_DAnyaya_HAkAmdar_Olmaz

Atv'nin başarılı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yeni bölümüyle tv izleyicilerini ekranlara geldi. Her bölümüyle reytinglere damgasını vuran dizinin son bölümünde aksiyon yine durmak bilmedi. İzleyici tarafından büyük ilgiyle izlenen reyting hükümdarı dizinin dün akşam ekrana gelen son bölümünün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. EDHO'nun yeni bölüm fragmanının haftasonu yayınlanması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 69. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan'a esir düşen İlyas, Tipi ve Şahin Ağa tanık olmaya ikna olmadıkları için çeşitli işkencelere maruz kalırlar. En acımasızı ise sevdikleri üzerinden yapılan psikolojik işkencedir.

Serkan'ın keyfi yerinde

Herkes en zayıf noktasından vurulur ama yine de kimse konuşmaz. Olacaklardan habersiz ortalığı karıştıran Serkan'ın keyfi şimdilik yerindedir.

Bardağı taşıran son damla!

İçeride tutulanlar sevdiklerine düşman edilmeye çalışırken, dışarıda büyük bir çaba vardır. Elindekilerle yetinmeyen Serkan, operasyon hazırlığı içinde olan Hızır ve çevresindekilere de zarar vermeye çalışır. İşkenceler esnasında çekilip gönderilen bir görüntü bardağı taşıran son damla olacaktır. Hem devleti hem sevdikleri için her türlü çabayı sarf eden Davut ise Rüstem'in hala asıl hedefidir.

Suzi, Esra'yı öldürecek mi?

Yaşanan tüm felaketlerin sebebi Rüstem, gizli tanıklığı kabul etmeyen Esra'nın evine Suzi'yi yollayarak onu ölümle yüzleştirir. İlyas'ın yaşaması için her şeye razı gelebilecek olan Suzi'nin bir seçim yapması gerekecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. Bölüm Fragmanı

Ben içeride yatacağım... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. Bölüm

Davut ölüyor mu? - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. Bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV son bölüm 69. bölüm yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.