Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 143. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Hızır, Alpaslan'ı kurtarmak için canını ortaya koyuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izle! 15 Ekim akşamı yayınlanan son bölümde; Hızır, Alpaslan'ı kurtarmak için canını ortaya koyuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 143. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde; Haşmet ve Rafet’in vurulacağı bu hain tuzak, yaşanan çatışmayla sınırlı kalmaz. Hızır’dan aldığı darbenin cevabını derhal vermek isteyen Altan, Çakırbeylileri istihbarat sorgusuna alacaktır. Aliesi ve sevdiklerinin canıyla tehdit edilen Hızır ve İlyas çok geçmeden salınırken Alparslan için kurtuluş o kadar kolay olmayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Masanın kimi üyeleri merakla Çakırbeylilerden gelecek iyi haberleri beklerken, kimi üyeleri de hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir. Haşmet çatışmadan sağ salim kurtulmayı başarabilmiş olsa da düşmanları işlerini yarım bırakmamaya kararlıdır. En çok da Emine’yi sarsacak olan olay, Façalılar ile Meftunlar arasındaki kavganın da kızışmasına neden olacaktır. Altan, masadan istediklerini alana kadar Alparslan’a işkence edebileceğini, Hızır’a gönderdiği bir video ile kanıtlar. Hızır ise yeğeni için canı dahil ne gerekiyorsa vermeye hazırdır.

Hızır ve dostları, Altan’ın işbirlikçileriyle yaptığı plan sonucunda, düşmanın ablukası altında kalmışlardır. Haşmet ve Rafet’in vurulacağı bu hain tuzak, yaşanan çatışmayla sınırlı kalmaz. Hızır’dan aldığı darbenin cevabını derhal vermek isteyen Altan, Çakırbeylileri istihbarat sorgusuna alacaktır.

Aliesi ve sevdiklerinin canıyla tehdit edilen Hızır ve İlyas çok geçmeden salınırken Alparslan için kurtuluş o kadar kolay olmayacaktır. Masanın kimi üyeleri merakla Çakırbeylilerden gelecek iyi haberleri beklerken, kimi üyeleri de hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir. Haşmet çatışmadan sağ salim kurtulmayı başarabilmiş olsa da düşmanları işlerini yarım bırakmamaya kararlıdır.

En çok da Emine’yi sarsacak olan olay, Façalılar ile Meftunlar arasındaki kavganın da kızışmasına neden olacaktır. Altan, masadan istediklerini alana kadar Alparslan’a işkence edebileceğini, Hızır’a gönderdiği bir video ile kanıtlar. Hızır ise yeğeni için canı dahil ne gerekiyorsa vermeye hazırdır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.