Eskişehir'de sıcaklıklar 15 dereceye yükseldi! Aynı tarihlerde çekilen fotoğraflar şaşkınlık yarattı

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi sonucu soğuğu ve ayazı ile ünlü olan Eskişehir'de şaşırtan görüntüler ortaya çıktı. Geçen yıl ocak ayının ortasında beyaza bürünen Eskişehir'de bu yıl aynı tarihte hava sıcaklığı 15 dereceye kadar yükseldi. 2022 ve 2023 yılının aynı tarihlerinde çekilen fotoğraflar ise şaşkınlık yarattı.

Eskişehir il merkezine, geçtiğimiz yıl 18 Ocak tarihinde ilk yağan kar, bu yıl 21 Ocak olmasına rağmen yağmadı. Kar yağmaması bir yana hava sıcaklıklarının bahar aylarından daha sıcak olması Eskişehirlileri şaşırtıyor.

HAVA SICAKLIĞI 15 DERECEYE KADAR YÜKSELDİ

Soğuğu ve ayazı ile ünlü olan kentte 15 dereceye kadar yükselen hava sıcaklıklarının yaşandığı günlerde, kaydedilen fotoğraflar, geçen yılla karşılaştığında fark göze belirgin bir biçimde çarpıyor.

Eskişehir'de sıcaklıklar 15 dereceye yükseldi! Aynı tarihlerde çekilen fotoğraflar şaşkınlık yarattı

HAFTAYA KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Geçtiğimiz yıl kar yağışı sonrasında beyaza bürünen Eskişehir’de, sıcaklıklar ise eksi seviyelerde seyrediyordu. Öte yandan meteorolojik verilere göre Eskişehir’de kar yağışının önümüzdeki hafta olması bekleniyor.

Eskişehir'de sıcaklıklar 15 dereceye yükseldi! Aynı tarihlerde çekilen fotoğraflar şaşkınlık yarattı ile ilgili etiketler Eskişehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.