ERZİNCAN İLİÇ’TEKİ ALTIN MADENİNDE TOPRAK KAYMASI: FIRAT NEHRİ'NE SİYANÜR SIZAR MI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Erzincandaki altın madeninde meydana gelen toprak kayması sonrası Fırat Nehri’ne siyanür sızacağı tartışmalarını, MİT'in Gazze'de 4 günlük operasyonunu, İsveç’in itiraf gibi istihbarat raporunu tartıştı.

''BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİLDİR, ADETA BİR TOPRAK PATLAMASIDIR!'

Bozkurt, ''İliç'teki siyanürle altın aranması meselesinde tartışma vardı. Bölgede halk tepkiliydi. Bu bir doğa olayı değildir, adeta bir toprak patlamasıdır. Toprak kayması ekolojik, tarım, gıda, hava ve oksijen meselesi. Fırat Nehri Suriye'ye akıyor. 'Ölümüne aşk' dedikleri katilleri desteklemektir. HDP'nin aldığı her oy bölgedeki Kürt kökenli vatandaşlara geçmişte sıkılmış ve gelecekte sıkılan kurşunlara destektir.

''ALMANYA, İSRAİL KIZAR DİYE KILINI BİLE KIPIRDATMADI''

Basyuni'nin Almanya ve İngiltere'den talepleri karşılıksız kaldı. MİT, devreye girerek operasyon düğmesine bastı. Basyuni ailesi Türkiye tarafndan Refah'tan çıktıktan sonra Almanya devreye girmeye çalıştı. Basyuni ailesi Almanya'ya tavır koyarak 'Her şeyi Türk hükümeti yaptı' dedi. Almanya, İsrail kızar diye kılını bile kıpırdatmadı.

''AKŞENER ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR. PARTİSİ DE ZAYIFLIYOR. HER TÜRLÜ SALDIRI YAPILIYOR''

Akşener zor bir dönemden geçiyor. Partisi de zayıflıyor. Her türlü saldırı yapılıyor. İYİ Parti projesi çökünce Akşener, bazı konularda doğruları söylemeye başladı. 31 Mart Akşener için son seçim olabilir. İYİ Parti giderek eriyecek.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERZİNCAN İLİÇ’TEKİ ALTIN MADENİNDE TOPRAK KAYMASI: FIRAT NEHRİ'NE SİYANÜR SIZAR MI? ile ilgili etiketler Erzincan İliç Maden kazası Heyelan MİT Almanya ABD İsveç Ceyhun Bozkurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.