Erol Bulut istifa etti mi?

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi öncesinde Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1’lik yenilginin faturası teknik direktör Erol Bulut’a kesildi. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut’u istifaya davet etti.

Fenerbahçe’de bir kez daha Erol Bulut krizi yaşanıyor. Sahasında Süper Lig 30. hafta maçında Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybeden Fenerbahçe zirve yarışında ağır bir darbe alırken sarı lacivertli taraftarlar bu yenilginin sorumlusu olarak bir kez daha Erol Bulut’u gösterdi.

Gelecek hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında hayati önem taşıyan bir derbiye çıkacak olan Fenerbahçe aldığı bu yenilgiyle 58 puanda kaldı. Lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 5’e çıkan Fenerbahçe olası bir derbi mağlubiyetinde zirve yarışının da oldukça uzağında kalmış olacak.

EROL BULUT İSTİFA ETTİ Mİ?

Daha öncede Galatasaray ve Göztepe karşısında alınan mağlubiyetler sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar teknik direktör Erol Bulut’u istifaya davet etmiş ancak yönetim tecrübeli hoca ile yola devam kararı almıştı.

Erol Bulut istifa etti mi? ile ilgili etiketler Erol Bulut istifa Fenerbahçe Gençlerbirliği