Erman Toroğlu, İstanbulspor'un sahadan çekildiği pozisyon için ne diyor? Pozisyon penaltı mı?

Eski hakem Erman Toroğlu, İstanbulspor-Trabzonspor maçında ev sahibi takımın sahadan çekilmesine neden olan pozisyonu değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor’un ikinci golünün ardından karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti.

İstanbulspor başkanının sahadan çekilmesine sebep olan penaltı verilmeyen pozisyon ile ilgili değerlendirmeleri eski hakem Erman Toroğlu yaptı.

A Spor'da pozisyonu anlatan Erman Toroğlu, "Pozisyon net penaltı. Sen ver penaltıyı, VAR karışsın! Ben İstanbulsporlu oyuncunun kendini attığını düşündüm ama adama net müdahale var!" dedi.

Erman Toroğlu, İstanbulspor'un sahadan çekildiği pozisyon için ne diyor? Pozisyon penaltı mı?

"TOPLUMSAL OLAYLARA GİDİYOR BU İŞİN SONU"

Erman Toroğlu ayrıca yaşanan olayların büyümesinden duyduğu endişeyi dile getirdi ve şu sözleri söyledi:

“Daha iki gün önce ‘Beklemeyin vurun neşteri, daha kötü şeyler olmadan vurun neşteri, kıyak yapmayın’ dedim ama kimse dinlemiyor! Korkuyorum toplumsal olaylara gidiyor bu işin sonu! Bir kez daha diyorum beklemeyin vurun neşteri! İyiye gitmiyor işin sonu!”

Erman Toroğlu, İstanbulspor'un sahadan çekildiği pozisyon için ne diyor? Pozisyon penaltı mı? ile ilgili etiketler Erman Toroğlu İstanbulspor Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.