Erkek çocukları sokak ortasında taciz etti! Savunması pes dedirtti... Lahmacun veriyordum...

Güngören'de sokak ortasında yakaladığı iki erkek çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Selahattin P. isimli şahıs görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı. Tutuklanan Selahattin P. çocukları tanıdığını, onlara lahmacun verdiğini taciz etmediğini ileri sürdü.

İstanbul Güngören'de önceki gün gece saat 23.30 sıralarında mide bulandıran bir olay yaşandı. 

CEP TELEFONU KAMERASIYLA ÇEKEN VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

İddiaya göre; Selahattin P. (71) isimli kişi, sokak ortasında Suriye uyruklu iki erkek çocuğunu yanına çağırdı. Selahattin P., çocuklarla bir süre konuştuktan sonra fiziksel olarak taciz etmeye başladı. Kendisini görüntüleyen bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşan Selahattin P., olay yerini hızla terk etti.

Erkek çocukları sokak ortasında taciz etti! Savunması pes dedirtti... Lahmacun veriyordum...

GÖRÜNTÜLER SONRASI POLİS HAREKETE GEÇTİ

O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerin polis ile paylaşılması üzerine harekete geçen Sanal Devriye polis ekipleri, Selahattin P.'nin adresine ulaştı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Selahattin P., emniyette sorgulandı.

Erkek çocukları sokak ortasında taciz etti! Savunması pes dedirtti... Lahmacun veriyordum... - Resim : 2

"ÇOCUKLAR BANA SARILDI BEN DE LAHMACUN VERDİM"

Selahattin P.'nin emniyetteki ifadesinde; "İkamet ettiğim mahallenin tam hatırlayamadığım bir sokağında evime giderken, iki Suriye uyruklu, daha önceden tanıdığım ancak isimlerini bilmediğim çocuklarla karşılaştım. Beni görünce sarıldılar. Ben de çocuklara sarıldım ve onlara lahmacun verdim. İzletmiş olduğunuz kişi benim. Ben çocuklara cinsel istismarda bulunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Selahattin P.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Erkek çocukları sokak ortasında taciz etti! Savunması pes dedirtti... Lahmacun veriyordum... - Resim : 3

 

Erkek çocukları sokak ortasında taciz etti! Savunması pes dedirtti... Lahmacun veriyordum... ile ilgili etiketler Güngören Çocuk erkek yaşlı adam sapık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.