Erkan Petekkaya Ve Nehir Erdoğan Aynı Dizide! Efsanelerden Büyük Proje! Çok Ses Getirecek

Ekranların karizmatik oyuncusu Erkan Petekkaya ve güzel oyuncu Nehir Erdoğan, yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yepyeni bir diziyle seyirci ile buluşacak.

Ekranların karizmatik oyuncusu Erkan Petekkaya ve güzel oyuncu Nehir Erdoğan, yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yepyeni bir diziyle seyirci ile buluşacak.

Star TV'de Yeni Dizi

Yeni sezonda ekranlara gelecik olan yeni dizi Kod Adı Suçlu, dev oyuncu kadrosu ve ilginç hikâyesi ile dizi severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Doktorlar, Gönül Salıncağı, Dedektif Biraderler, Gece Gündüz gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Şenol Sönmez oturacak. 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı Suçlu dizisi geniş ve zengin oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesi ile şimdiden konuşulmaya başlandı.

Erkan Petekkaya Ve Nehir Erdoğan Aynı Dizide! Efsanelerden Büyük Proje! Çok Ses Getirecek

Kod Adı Suçlu Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Yeni başlayacak olan dizinin oyuncuları arasında Songül Öden'in ismi geçmişti. Ancak Songül Öden'in hayranlarının sevinci yarım kaldı. Kod Adı Suçlu dizisinin başrollerinde En son TRT ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin güzel oyuncusu Nehir Erdoğan olduğu öğrenildi.

Çekimleri başlayan dizinin diğer başrol oyuncusu ile Paramparça, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Köpek, Vurgun, Kayıt Dışı, Gel Dese Aşk gibi dizilerde oyunculuğunu kanıtlayan karizmatik oyuncu Erkan Petekkaya yer alıyor. Erkan Petekkaya en son Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandırmıştı.

Kod Adı Suçlu Dizisinin Konusu

Ne zaman ekranlara geleceği konusu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmayan dizi esrarengiz ve sır dolu cinayetleri konu alacak. Her bölümünde başka bir konuyu işleyecek olan dizi İstanbul'da bir platoda çekimleri yapılıyor. Çalışkan ve başarılı bir emniyet amiri rolünde karşımıza çıkacak olan Erkan Petekkaya'nın performansı, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Benim Adım Melek dizisinin final yapmasından sonra birçok dizi teklifi alan Nehir Erdoğan'ın rolü ise henüz bilinmiyor. 2021-2022 sezonunda çok konuşulacak diziler arasında olması beklenen dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

Erkan Petekkaya Ve Nehir Erdoğan Aynı Dizide! Efsanelerden Büyük Proje! Çok Ses Getirecek ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.