Erkan Özerman'dan yeni skandal! Podyumdaki yarışmacı kadına küfür etti

34. Best Model of Turkey yarışmasının ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında ortaya atılan taciz iddiaları hala konuşulmaya devam ederken, yeni bir skandala imzasını attı. Best Model Of Turkey yarışmasında erkek adayların iddiaları üzerine gündem olan 83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Özerman'ın hafta sonu gerçekleşen Best Model yarışmasında podyumdaki kızlara “gerizekalılar, kapat önünü o…u” şeklindeki sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

34. Best Model Türkiye yarışmasının ardından yarışmaya katılan isimlerin, Erkan Özerman hakkında söyledikleri günlerce tartışılmıştı. 'Ahlaksız teklif' ve 'masaj' iddialarıyla gündemde olan Erkan Özerman bu kez yeni bir skandalla gündemde.

"Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" şeklindeki skandal iddialarla karşı karşıya kalan Erkan Özerman'ın hafta sonu İstanbul'da gerçekleşen Best Model World yarışmasında podyumdaki kızlara söyledi sözler duyanları şaşkına çevirdi.

Erkan Özerman'dan yeni skandal! Podyumdaki yarışmacı kadına küfür etti

Yarışmaya Erkan Özarman'ın bir kadın yarışmacıya ettiği küfür damga vurdu. Özarman'ın açık kalan mikrofondan ettiği küfürü tüm salon duydu. Podyuma çıkan güzellerin kürkün önünü açık bırakmasına sinirlenen Özerman, “gerizekalılar, kapat önünü o....u” şeklindeki sözleriyle duyanları şaşkına çevirdi.


Skandal sözlerin ünlü organizatör Erkan Özerman'a ait olduğu iddia edilirken başka bir kadının da podyumdaki kadın modellere "İğrençsiniz, iğrençler" ifadelerini kullanması dikkat çekti.


GÖZLER ERKEN ÖZERMAN'DAN GELECEK AÇIKLAMADA

Haftasonu gerçekleşen Best Model yarışmasında çekilen videonun ifşa olmasıyla sosyal medyada gözler Erkan Özerman'a çevrildi.

Erkan Özerman'dan yeni skandal! Podyumdaki yarışmacı kadına küfür etti

 

Erkan Özerman'dan yeni skandal! Podyumdaki yarışmacı kadına küfür etti ile ilgili etiketler erkan özerman best model

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.