Erkan Özerman, Best Model of Turkey 2021'deki 'masaj' skandalını itiraf etti

34. Best Model Of Turkey 2021 yarışmasının ardından yarışmaya katılan iki adayın 83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hakkında söyledikleri duyanları şaşırttı. "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" şeklindeki skandal iddialara Erkan Özerman'dan yanıt geldi. İşte detaylar...

Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen'in birinci olduğu 34. Best Model Of Turkey 2021 yarışmasında ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz ile yarışmacılardan Barış Arslan’ın da Yılmaz’ın açıklamaları ağızları açıkta bıraktı.

ERKAN ÖZERMAN

Elmas Yılmaz yarışma sonrası "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı. Çocuklara özel tutmuş. Erkan Özerman'a masaj yapmak isteyen var mı diye mesaj atmışlar. Kayıtları var. Erkek modellere mesajlar atılmış. Mesajda 'Otelde Erkan beyle ya da bende kalırsın' yazmışlar. Bu çocuk kabul etmemiş çocuğa 'Ben sana yarışmada gösteririm' yazmışlar" şeklinde bir açıklamada bulundu.

 'Best Model of Turkey 2021' yarışmacılarından Barış Arslan ise Elmas Yılmaz'a destek vererek şu ifadeleri kullandı; "Hem Organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. "Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı... Ben şok oldum sahnede. "Best Model tarihinde bir ilk oldu: kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da 'İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı' dedi. Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum. Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ben 1,5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım."

Erkan Özerman, Best Model of Turkey 2021'deki 'masaj' skandalını itiraf etti

ERKAN ÖZERMAN: İSTEDİĞİME MASAJ YAPTIRIRIM

Yarışmaya katılan iki adayın "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" şeklinde mesajlar atıldığını iddia etmesinin ardından yarışmanın organizatörü Özerman katıldığı TV programında şöyle konuştu: "İstediğime 'Masaj yapın' derim, size ne! Ben teklif ediyorum onlar da reddediyor." Bu sözlerin ardından Özerman, büyük tepki gördü.

 

Erkan Özerman, Best Model of Turkey 2021'deki 'masaj' skandalını itiraf etti ile ilgili etiketler Best Model of Turkey erkan özerman Elmas Yılmaz Best Smile güzeli 34. Best Model Of Turkey 2021 güzellik yarışması Oğulşat Gagşalova Bartu Dilmen Barış Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.