Semiha Yankı sessizliğini bozdu... Erkan Özerman ile ilgili itirafı gündem oldu

Best Model Of Turkey yarışmasında erkek adayların iddiaları üzerine gündem olan 83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman taciz iddialarıyla gündemden düşmüyor. Bu kez Semiha Yankı, Erkan Özerman’la 46 yıl önce yaşadıklarını öfkeyle anlattı. Yankı, “Seninle Bir Dakika” adlı şarkıyla yarıştığı ve sonuncu olduğu 1975 Eurovision Şarkı Yarışması dönüşünde Özerman’ın kendisini satmaya çalıştığını iddia etti.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen 34. Best Model Türkiye yarışmasının ardından yarışmacıların organizatör Erkan Özerman ile ilgili iddiaları gündem oldu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşan 63 yaşındaki şarkıcı Semiha Yankı, açtı ağzını yumdu gözünü.

Semiha Yankı sessizliğini bozdu... Erkan Özerman ile ilgili itirafı gündem oldu

Yankı, şunları söyledi: "Erkan Özerman beni satmaya kalktı. Azgın teke. Bu kadar ahlaksız bir adam olamaz. Eurovision'a katıldığımda yanıma geldi. 17 yaşındayken bana, 'Bakire misin?' diye sordu. Bu adama kinim hiç bitmez. Terk etsin ülkeyi!"

 

 

 

Semiha Yankı sessizliğini bozdu... Erkan Özerman ile ilgili itirafı gündem oldu ile ilgili etiketler Best Model of Turkey erkan özerman güzellik yarışması Semiha Yankı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.