Erdoğan'ın hedefindeki profesörün kim olduğu belli oldu! Naci Görür "İşte hakikat" diyerek paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmalarda eleştirdiği profesörün kim olduğu çok tartışılmıştı. Hatta Erdoğan'ın hedefindeki ismin Prof. Dr. Naci Görür olduğu iddia edilmişti. Daha önce bunun doğru olmadığını düşündüğünü açıklayan Görür, şimdi de "İşte hakikat" diyerek hedefteki ismin kim olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti aday tanıtım toplantısı sırasında "Profesör müsveddesi" ifadesi kullanmış ve bunu Prof. Dr. Naci Görür’ü hedef alarak söylediği iddia edilmişti.

Naci Görür sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İşte hakikat, sevgiyle" notunu bırakarak Erdoğan'ın kastettiği kişinin Ersan Şen olduğunu belirtti.

GÖRÜR, "BENİ KASTETTİĞİNİ SANMIYORUM" DEMİŞTİ

Prof. Dr. Naci Görür daha önce başka bir açıklama yaparak "Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim" demişti.

'İŞTE HAKİKAT' DİYEREK PAYLAŞTI

Erdoğan'ın ‘Müsvedde’ çıkışıyla kimi kastettiği merak konusu olmaya devam ederken Naci Görür bir paylaşım daha yaparak bu ismin kim olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından "İşte hakikat, sevgiyle" notuyla bir video paylaşan Görür, Erdoğan'ın sert sözlerle yüklendiği ismin Ersan Şen olduğunu açıklayan bir tweeti alıntıladı.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan açıklamasında "Geçen akşam bir TV kanalında bir prof. Ne dese beğenirsiniz? Prof. ha! Köprü yapmakla, baraj yapmakla, havalimanları yapmakla bu iş çözülmez, soğan patates kaç para onu söyle. Bu adam profesör. Düşünün, barajın yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber TOGG'un yok. Uçak gemin yok, domates patates kaç para onu söyle. Ya bu adam prof. Müsvedde bu..." ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın hedefindeki profesörün kim olduğu belli oldu! Naci Görür "İşte hakikat" diyerek paylaştı ile ilgili etiketler Naci Görür Ersan Şen Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.