Epic Games ücretsiz bir oyun daha sundu! Star Wars Battlefront süprizi!

Epic Games ücretsiz oyunları arasında bir yenisini daha ekledi. Yılbaşına kadar her gün ücretsiz bir oyun sunmuştu. Epic Games ücretsiz oyun indirmek isteyenler için Star Wars Battlefront süprizi oyuncuları şaşırttı.

Epic Games ücretsiz oyun olarak Star Wars Battlefront sürprizi birçok oyuncu tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı. Oyun severlerin beğenisine kısa bir süreliğine bedava sunulacak olan Star Wars Battlefront oyunu 21 Ocak tarihine kadar ücretsiz indirilebilecek.

Star Wars Battlefront oyununu Epic Games ücretsiz oynamak için 21 Ocak’tan indirmeleri gerekmektedir.

Epic Games ücretsiz bir oyun daha sundu! Star Wars Battlefront süprizi!

Epic Games ücretsiz oyun süprizi oyun severler tarafından büyük ilgi görmekte. Birçok oyununu ücretsiz olarak oyunculara sunmuş olan Epic Games ücretsiz olarak bu yılın ilk oyununu Star Wars olarak belirledi.

Epic Games Ücretsiz Star Wars Battlefront Oyunu İçin TIklayınız.

Epic Games Ücretsiz Star Wars Battlefront Oyunu

Star Wars Battlefront oyunu Star Wars filminden esinlenerek yapılmıştır. 2004 yılında çıkan oyun büyük ilgi görmüş oyun seri halinde devam etmiştir. Oyuncular oyunda, Star Wars evreninin farklı zaman dilimlerinde iki karşıt ordudan birinde asker rolünü üstlenirler.

Oyun Galaktik Cumhuriyet'e karşı Bağımsız Sistemler Konfederasyonu veya Galaktik İmparatorluk'a karşı Asi İttifakı veya Birinci Düzen'e karşı Direniş - çeşitli haritalarda birbirleriyle savaşıyor. Haritalar, temaları ve boyutları değişen savaş bölgelerine sahip Star Wars galaksisinde yer alır. Savaş alanı boyunca, doğma noktaları olarak işlev gören ve oyuncu veya bilgisayar tarafından kontrol edilebilen birden fazla "komuta noktası" (hedef) vardır.

Epic Games ücretsiz bir oyun daha sundu! Star Wars Battlefront süprizi!

Star Wars: Battlefront, Battlefront serisinin ilk oyunudur. Temmuz 2005'te Aspyr tarafından piyasaya sürülen bir Mac bağlantı noktasıyla 21 Eylül 2004'te piyasaya sürüldü. Oyun Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox, Mac OS ve cep telefonlarında mevcuttur. LucasArts tarafından desteklenmeyen değiştirilmiş dosyaların yardımı olmadan bu oyunda Jedi oynanamaz. Benzer dosyalar tarafından oynanabilir hale getirilen diğer NPC'ler arasında, bunlarla sınırlı olmamak üzere, Tatooine Kumul Denizindeki Tusken Baskıncıları, Endor'un Ewoksları ve Naboo ovalarındaki Gungans yer alır.

Epic Games ücretsiz bir oyun daha sundu! Star Wars Battlefront süprizi!

Epic Games ücretsiz bir oyun daha sundu! Star Wars Battlefront süprizi! ile ilgili etiketler Epic Games Epic Games Ücretsiz Star Wars Battlefront
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.