Enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın röportajı yeniden gündem oldu: ''Belki büyüyemeden öleceğim''

Hatay'daki köy evinin mütevazi mutfağında yaptığı yemek tarifi videolarıyla adını geniş kitlelere duyuran genç fenomen Taha Duymaz ve ailesi depremde göçük altında kaldı. Deprem gecesi Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan halasının evinde kalan Taha Duymaz ve ailesini kurtarma çalışmaları sürüyor. Umutlu bekleyişin sürdüğü Taha'nın, geçtiğimiz Aralık ayında Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj sırasında "Belki büyümeyeceğim" şeklindeki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Kısıtlı imkanlarla yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte Hatay'da enkaz altında kaldı. Taha Duymaz'ın, Hatay'da göçük altında kaldığı haberini ilk olarak ablası Semiha Duymaz sosyal medyadan gözyaşlarıyla duyurarak yardım istedi. Semiha Duymaz saatlerdir haber alamadığı ailesi için sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmaya devam ediyor...

Abla Duymaz, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında "Yazan soran herkesten Allah razı olsun. Biliyorum bekliyorsunuz... Biz de bekliyoruz. Bir haber lütfen. Bu durumda haber almadan saçma sapan paylaşımlar yapmayın. Ben inanıyorum. Benim kardeşlerim çok güçlü. Sağ salim çıkacaklar inşallah. Bol dua sabırla'' ifadelerini kullanmıştı.


Umutlu bekleyişin sürdüğü Taha'nın, geçtiğimiz Aralık ayında "Belki büyümeyeceğim" dediği röportaj sosyal medyanın gündemine oturdu. Taha Duymaz'ın geçtiğimiz aylarda konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programında yaptığı açıklamaları yeniden sosyal medyada dolaşıma girdi.

 

''NE ZAMAN ÖLECEĞİM BELLİ DEĞİL...''


Çektiği yemek videoları ile ünlenen Hataylı genç fenomen Taha Duymaz, değişimiyle ilgili hakkındaki eleştirilere 'Gör Beni' programında yanıt vermişti.

"Hayat benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil. Belki büyümeyeceğim, belki 19, 20, 25 yaşında öleceğim. Yaptırayım da mutlu mutlu gideyim. Haksız mıyım? Kimse karışsın istemiyorum. İnsanların hayatına bu kadar karışmaktan vazgeçsinler. İnsanların kendi hayatı, nasıl mutluysa öyle yaşıyor. Karışmayın! Yıl 2022, 2023'e giriyoruz. Kimse kimsenin istediği şekilde hareket etmek zorunda değil. Sosyal medyada 'Samimiyetin gitti' şeklinde yorumlar yapılıyor. Estetik yaptırmak ile samimiyetin hiçbir alakası yok. Karakter meselesi, insanın karakteri değişmesin. İsteyen istediğini yaptırsın. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın. Hepimizin ömrü kelebek gibi, gelip geçiyor. İstanbul'da iş arıyorum. İş bulursam buraya yerleşebilirim. Sosyal medya bir gün biterse köyde teneke toplar satarım. Dağa çıkıp yine kekik toplarım. Ailem için çalışıyorum ama bazen yaranamıyorsun. Bir gün onlara 'madem öyle alın Instagram'ı siz yapın' dedim. Her şey göründüğü gibi kolay değil."

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın röportajı yeniden gündem oldu: ''Belki büyüyemeden öleceğim'' ile ilgili etiketler Taha Duymaz deprem Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.