Deprem'de Hatay'daki evi yıkılan Taha Duymaz enkaz altından çıkarıldı mı?

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Hatay'ı da etkileyen depremde kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte enkaz altında kalmıştı. Taha Duymaz ve kardeşleri için yardım isteyen abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu ve kardeşlerinin hala enkaz altında olduğunu bildirdi. Semiha Duymaz, kardeşi Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Hatay'daki köy evinin mütevazi mutfağında yaptığı yemek tarifi videolarıyla adını geniş kitlelere duyuran genç fenomen Taha Duymaz ve ailesi depremde göçük altında kaldı. Saatlerdir kardeşi Taha Duymaz'dan haber alamayan ablası Semiha Duymaz, sosyal medyadan paylaşım yaparak yardım istedi.

Depremde enkaz altında kalan kız kardeşi Melek Duymaz ve erkek kardeşleri Umut Duymaz ile Taha Duymaz'dan haber alamayan Abla Duymaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam, eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun. Kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hayat Antakya Betonsan Bedia Sabuncu okul karşısı adres'' ifadelerini kullandı.

 taha duymaz

SEMİHA YILMAZ'IN YARDIM ÇIĞLIĞI...

Kardeşlerinden gelecek güzel haberi bekleyen ve dün akşam saatlerinde gözyaşları içinde yeni bir paylaşım yapan Semiha Duymaz, ''Arkadaşlar ben Taha Duymaz'ın ablasıyım. Sabahtan beri hiçbirine ulaşamıyoruz. Melek, Taha, Umut, halam, eniştem... Onların evlerinde kalmışlardı dün gece. En son zaten story atmışlardı, görmüşsünüzdür. Şu anda orada hiçkimse yok. Göçük altında kalmışlar. Akevler Betonsan Bedii Sabuncu İlkokulu'nun hemen karşısında. Lütfen yardım edin. Tam adres bilemiyorum. Tam adres bilemediğim için de tarif edemiyorum. Okulun hemen yanında İpek Düğün Salonu var, onun hemen çaprazında. Ne olursunuz yardım edin artık.'' diyerek yardım çağrısında bulundu.

1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Taha Duymaz'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Depremde evleri yıkılan Taha Duymaz'dan gelecek müjdeli haberi bekleyen Semiha Duymaz, bugün yeni bir paylaşımda bulunarak kardeşlerinin hala enkaz altında olduğunu söyledi ve takipçilerini bilgilendirdi.

TAHA DUYMAZ HALA ENKAZ ALTINDA

Ağlayarak kardeşleri için yardım isteyen Semiha Duymaz son paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: "Yazan soran herkesten Allah razı olsun. Biliyorum bekliyorsunuz... Biz de bekliyoruz. Bir haber lütfen. Bu durumda haber almadan saçma sapan paylaşımlar yapmayın. Ben inanıyorum. Benim kardeşlerim çok güçlü. Sağ salim çıkacaklar inşallah. Bol dua sabırla'' 

Deprem'de Hatay'daki evi yıkılan Taha Duymaz enkaz altından çıkarıldı mı? - Resim : 4

Öte yandan abla Semiha Duymaz, enkaz altında kalan kardeşi Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiği yönünde yapılan haberlere de sitem etti. ''Bu acı günümüzde bunu yapmayın'' diyen Duymaz, kardeşlerinden hala haber alamadığının altını çizdi. 

TAHA DUYMAZ - SEMİHA DUYMAZ

 

Deprem'de Hatay'daki evi yıkılan Taha Duymaz enkaz altından çıkarıldı mı? ile ilgili etiketler Taha Duymaz deprem Hatay Sosyal Medya Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.