Engin Günaydın'a reklam filminde hangi ünlü oyuncu eşlik edecek?

Avrupa Yakası dizisinde Burhan karakteri ile televizyona damgasını vuran Engin Günaydın Aile Arasında filminde de adından söz ettirdi. Ünlü ve başarılı oyuncu şimdi ise reklamcıların aranılan isimleri arasında yer alıyor.

Medya Tava'nın haberine göre;Daha önce de birçok kez reklam kampanyalarında görev alan Günaydın’ın bu kez daha önce Barış Arduç ve Kerem Bürsin’le çalışan Garanti Bankası’yla el sıkıştığı öğrenildi.

cicek

Yeni kampanyasında Günaydın’a güzel bir yıldız eşlik edecek.Birçok ünlü oyuncuyla yapılan görüşmeden sonra Günaydın’ın partnerini canlandırması için “Çukur” dizisiyle yükselişini sürdüren Dilan Çiçek Deniz’le anlaşma aşamasına gelindiği konuşuluyor. 2014 Miss Turkey 2. Güzeli seçildikten sonra dikkatleri üzerine çeken Deniz, “Güneş’in Kızları”, “Tatlı Küçük Yalancılar” ve “Bodrum Masalı” dizilerinde oynamıştır.

Engin Günaydın'a reklam filminde hangi ünlü oyuncu eşlik edecek? ile ilgili etiketler Engin Günaydın Dilan Çiçek Deniz Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.