Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle!

Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, TRT Belgesel Yeni Dönemde 'Sen de tanık ol' isimli bir belgesel programı ile ekranlara gelecek. 10 bölümden oluşacak olan bu belgeseli izlemek isteyenler gerekli linklere haberimizden ulaşabilirler. Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle! 'Sen de tanık ol' fotoğraları! TRT Belgesel Engin Altan Düzyatan YouTube izle! Detaylar haberimizde...

Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle! 2009 yılında yayın hayatına başlayan TRT Belgesel, 2019 yılı ile beraber TRT Belgesel'de yeni yayın dönemine başladı. Engin Altan Düzyatan'ın kişisel fotoğraf sergisi 'Sen de Tanık Ol' ile aynı ismi taşıyan bir program sunacağı TRT Belgeseli izlemek isteyenler gerekli linklere haberimizden ulaşabilir. Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle! 'Sen de Tanık Ol' fotoğrafları! İşte ayrıntılar...

Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle!

ENGİN ALTAN DÜZYATAN TRT BELGESELİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz yaz Afrika'da çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan 'Sen de Tanık Ol' adlı kişisel fotoğraf sergisini, 2017 yılında açmıştı.

Elde edilen gelirle Afrikalı çocuklara ve halka sürdürülebilir temiz su kaynakları sağlayan Düzyatan, projesini bir adım öteye taşıdı.

10 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

10 bölümden oluşan ve sergisi ile aynı adı taşıyan belgesel, çok yakında TRT Belgesel ekranlarında olacak.

'SEN DE TANIK OL' FRAGMAN İZLE!

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Engin Altan Düzyatan (d. 26 Temmuz, 1979; İzmir), Türk oyuncu ve sunucu.

Yaşamı
Büyük dedeleri Yugoslavya Türklerinden olan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York'ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenmiş olup Emir Aras adında bir çocuk babasıdır.

TRT BELGESEL

TRT Belgesel, TRT tarafından kurulan ve 6 dilde yayın yapan bir belgesel televizyon kanalı. 17 Ekim 2009 tarihinde TRT tarafından, TRT Turizm ve Belgesel adıyla test yayınına başladı. Bu sayede devlet ulusal yayını tarafından ilk defa bir belgesel kanalı yayın hayatına sokulmuş oldu. Ayrıca TRT Belgesel, 6 Aralık 2014'te HD yayına başlamıştır. 4 Nisan 2015 günü logosunu değiştirmiştir ve daha fazla içerikli bir yayın hazır hale getirilmiştir.

TRT Belgesel HD

TRT Belgesel HD, 6 Aralık 2014'te kurulan, TRT Belgesel kanalıl ile eşzamanlı yayın yapan TRT 1'in yüksek çözünürlüklü kanalıdır. Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, D-Smart 67. kanaldan, Digiturk 190. kanaldan, Filbox 108. Kanaldan, KabloTV 111. kanaldan, Tivibu 99. kanaldan ve Vodafone TV 19. kanaldan da izlenebilmektedir.

Yayınlanan programlar

Munyatu'l Guzat
Yol Açık
Bu Toprağın Sesi
Gerçek Gündem Kalkınma
Tarım Hayattır
Hayatın Renkleri
Buluşma Noktası
Buluşma Noktası Türkiye
Canlı Yayınlar Odası
Tamirhane
Fikirhane
İnsan Doğaya Karşı
Yok Olmadan Keşfet
Özel Tim
Gizemli Gerçekler
Son Karar
Extreme Türkiye-Yap Bakalım
Temizlik Hastaları
İngiltere'nin İstifçileri

Engin Altan Düzyatan TRT Belgeseli izle! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan TRT
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.