Engin Altan Düzyatan Pakistan'a gidiyor!

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz akşam eşi Neslişah Alkoçlar ile Bebek'te görüntülendi. Düzyatan, yeni projesinde Oruç Reis'i canlandıracağını söyledi.

Engin Altan Düzyatan, dün akşam Bebek'te bir mekanda görüntülendi. Eşi Neşlişah Alkoçlar ile yemek yiyen Düzyatan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Barbaros adlı dizide Oruç Reis karakterine hayat vereceğini söyleyen 41 yaşındaki oyuncu şunları söyledi:

"Çok heyecanlıyım. Herkesin beklediği bir proje. Projenin içerisinde yer aldığım için mutluyum. Meşakkatli ve uzun çalışılması gereken bir iş. Ben de çalışmaya başladım. Türk halkının seveceği bir iş olacak."

Yakın zamanda Pakistan'a gideceği iddialarını da doğrulayan Engin Altan Düzyatan, "Bir anlaşmam var. Yakın zamanda oraya gideceğim" dedi.

Engin Altan Düzyatan Pakistan'a gidiyor! ile ilgili etiketler Pakistan Engin Altan Düzyatan oruç reis neslişah alkoçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.