Enes Batur'un eşi Tulu Baci kimdir?

Enes Batur'un eşi Tulu Baci kimdir? Türkiye'nin en çok abone sayısına sahip olan YouTuber'ı Enes Batur, "10 milyon aboneye ulaşınca evleneceğim" dediği Tulu Baci ile dün evlendi. Bu gelişmenin ardından internette Tulu Baci kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Enes Batur ile evlenen isim hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki Tulu Baci kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? İşte Tulu Baci Instagram adresi ve tüm detaylar...

Enes Batur'un eşi Tulu Baci kimdir? Ünlü YouTuber ve oyuncu Enes Batur, Tulu Baci ile dünya evine girdi. Hayranlarını şoke eden bu ani evliliğin ardından Enes Batur'un eşi Tulu Baci hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. Tulu Baci kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Tulu Baci kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Tulu Baci Instagram adresi ve detaylar...

ENES BATUR'UN EŞİ TULU BACİ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'un sevgilisi Tulu Baci, 8 Nisan 1999 Kıbrıs doğumludur. Annesinin adı Denisa babasının adı ise Cem Bacı'dır. İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

ENES BATUR İLE TULU BACİ EVLENDİ!

Geçtiğimiz günlerde düğün davetiyesini paylaşarak evleneceğini duyuran sosyal medya fenomeni Enes Batur, ilişkisini gözlerden uzak yaşadığı Tula Bacı ile dün akşam dünya evine girdi.

Youtube Türkiye'nin en çok takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, dün akşam gerçekleştirilen törenle Tulu Bacı ile nikah masasına oturdu. Ülkemizde Youtuber'lık mesleğinin öncüleri arasında bulunan genç isimin düğün törenine bir çok önemli isim katıldı.

REKLAM YAPTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Çektiği eğlenceli videolarla kısa sürede fenomen olan ve başrolünü oynadığı filmle adından sıkça söz ettiren Enes Batur, geçtiğimiz gün evleneceğini açıklayarak düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşmıştı. Ancak yakın zaman sonra yeni filmi vizyona girecek olan Batur'un bu hamlesinin filmin reklamı olduğu iddia edilmişti.

NİKAH MASASINA OTURDU

Günlerdir damatlık provasından yeni evine kadar paylaşımlar yapan 21 yaşındaki Enes Batur, dün akşam düzenlenen kır düğünü ile dünya evine girdi .Batur, kullandığı kırmızı spor arabasını da gelin arabası yaparak kendisi kullandı.

ENES BATUR KİMDİR?

Antalyalı olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Soyadı Sungurtekin olan Enes Batur, Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuştu. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Filminde kendi gibi Youtuber olan sevgilisi Başak Karahan da yer aldı ancak ikili 2018’in yaz aylarında ayrılık kararı aldı. Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Yaşamını Antalya’da sürdüren Enes Batur, “İstanbul’a taşınacak mısın?” sorusuna şu yanıtı vermişti: Sanmıyorum. İnternete girdiğin zaman her yer büyük şehir gibi… Artık şehirde olman gerekmiyor.

Enes Batur'un eşi Tulu Baci kimdir? ile ilgili etiketler YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.