En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri

En güzel ve en yeni iğne oyası modelleri, 2021 yılına girmemizle birlikte rengarenk ve alımlı modellerle çeyizleri süsleyecek. En güzel ve en yeni iğne oyası örnekleri, iğne oyasında acemi olanlar için kolay ve yapılabilir örnekler süslüyor. El emeği göz nuru iğne oyası örnekleri, malzemeleri ve kolay anlaşılır modelleriyle araştırılıyor.

En güzel en yeni iğne oyası modelleri, 2021 yılı ile birlikte merakla araştırılan konulardan oldu. Yeni yılla birlikte iğne oyası yapmaya başlayacaklar, anlaşılır iğne oyası örneklerini haberimizde bulabilecekler. İşte kolay örneklerle en yeni ve en güzel iğne oyası örnekleri..

EN GÜZEL EN YENİ İĞNE OYASI MODELLERİ!

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri

En zarif iğne oyası modelleri iğne ve rengarenk ipliklerin buluşmasıyla oluşan ve minik dikiş teknikleri ile bir şahesere dönüşmektedir. El emeği, göz nuru iğne oyaları teknik olarak zor görünse de gösterişli sayısız en kolay, en güzel iğne oyası örneklerini sizlerle buluşturuyoruz.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 2

Popüler modeller arasında olan çıtı pıtı modeli özellikle iğne oyasına yeni başlayanlar için hem kolay hem de güzel bir model seçeneğidir. Bir gün içerisinde bitirebileceğiniz kolaylıkta olan modeli yaparken hem sıkılmayacak hem de bitiminde kibar bir model ortaya çıkarmış olacaksınız. Çıtı pıtı modelleri 2020 iğne oyası modellerinin en beğenilen, en kolay örneklerindendir.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 3

Kadınların vazgeçilmez hobilerinin ilk sırasında elişi yapmak yer alır. Çok sayıda elişi çeşidi vardır. Ve tüm günün yorgunluğunu, stresini atmanın en harika yoludur elişi yapmak.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 4

Tığ veya şiş ile yapılan elişi modellerine göre çok daha emek isteyen bir tür de iğne oyalarıdır. İğne oyası yapmak için elinizde bir ip ve iğne olması yeterlidir.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 5

Sadece bir iğne iplik ile yüzlerce minicik dikişi bir araya getirerek oluşturulan dantel türüne iğne oyaları adı verilir.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 6

Çok göz yorucu gibi görünse de iğne oyası motifi tamamlandığında büyük mutluluk verir.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 7

Çok uzun yıllardan beri nesilden nesile aktarılan bir gelenek halini almış nakış türü olan iğne oyaları, çeyizlerde hala çok fazla tercih edilen nakışlar arasındadır.

İğne Oyası Nasıl Yapılır

İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Rengârenk ipler seçerek, yüzlerce motif oluşturmak ve bunları bir araya getirerek iğne oyası oya modelleri oluşturmak çok zor gibi görünse de aslında çok basittir.

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri - Resim : 9

İhtiyacınız olan şeyler sadece iğne ve renkli ipliklerdir. Genç kızların çeyiz sandıklarını süsleyen tülbent kenarlarında daha sık rastlanan iğne oyaları, narin görüntüsü ile hayranlık uyandırır.

 

En Güzel En yeni İğne Oyası modelleri 2021! Yeni yılda yeni İğne Oyası örnekleri ile ilgili etiketler sağlık en güzel iğne oyası en yeni iğne oyası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.