En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları!

Müslüman alemi için en faziletli günlerdir biri olan Cuma günü, birçok kişi sevdiklerine cuma mesajı göndermek için araştırma yapmaya devam ediyor. İşte, En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

Mübarek cuma gününün gelmesi ile birlikte birçok müslüman ibadetlerine yoğunluk verecek, Kur'an-ı Kerim okuyacak, dualar edilecek ve cuma namazı kılacaktır. Cuma mesajı paylaşmak isteyen vatandaşlar ise arama motorlarından araştırma yapmayı sürdürüyor. En güzel cuma mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları!

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! - Resim : 2

Dün rüya, yarın hayaldir. Rüyayı mutlu hayali umutlu yapan bugündür. Bugün gönlünün umudu neyse yarın onu yaşaman dileğiyle. Hayırlı Nurlu Cumalar.

En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! - Resim : 3

Ey benim güzel mevlam! Benim senden istedikIerimi değil; senin bende görmek istediklerini yaşat bana. Hayırlı Cumalar!

En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! - Resim : 4

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! - Resim : 5

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

 

En güzel cuma mesajları 2019! Resimli cuma mesajları! ile ilgili etiketler İslam İslamiyet Allah Hazreti Muhammed cuma 2019 dua cuma namazı cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.