En büyük hayalini gerçekleştiren Dilan Polat umreye gitti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Polat en büyük hayalinin gerçekleştiğini söyleyerek umreye gideceğinin sinyallerini vermişti. Birkaç gün kadar önce bunu rüyasında gördüğünü söyleyen Polat, Kadir Ezildi’den de destek aldı.

Ve Dilan Polat umreye gitti. Doğum fotoğrafçılığı yaparak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olan Polat, 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açarak işini daha da büyütmüştü.

Sosyal medyada fenomen olan Dilan Polat geniş bir takipçi kitlesine sahip olurken son dönemde Taha Duymaz paylaşımlarıyla da dikkat çekmişti.

Dilan Poalt

Birkaç gün kadar öncesinde, "Aldığım en güzel hediye en güzel. Allah senden razı olsun. Rüyamda görmüştüm. O sabah heyecanla anlattım çağrıldım engin ben dedim heyecanlı heyecanlı. Çünkü çok istiyordum aylar önce kalbime gelmişti. Önce kalbime sonra Rüyama ve şimdi gerçeğini görmek nasip olacak inşallah. İsteyen herkese nasip olsun inşallah” paylaşımında bulunan Dilan Polat sonunda muradına erdi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dilan Polat (@dilanpolat)'in paylaştığı bir gönderi

"Çok büyük hayalimdi" diyen Dilan Polat, “Sevginin en doruğa ulaştığı an. Allahu Ekber. Sen kabul eyle Rabbim. Amin” sözleri sarf etti.

Dilan Polat’a ilk destek verenler arasında yer alan Kadir Ezildi ise “Allah deyipte serinle , Rabbin her an seninle. Gönlünce tavaf etmeyi nasip etsin Allah” yorumunda bulundu.

En büyük hayalini gerçekleştiren Dilan Polat umreye gitti ile ilgili etiketler Dilan Polat Umre
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.