Emrah Serbes'in kimdir, neden tutuklandı?

Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, 22 Eylül'de Aydın-İzmir karayolunda gerçekleşen kazada direksiyon başında olduğunu itiraf etti. Bir baba ile kızının hayatını kaybettiği kaza sonrası suçu arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini ifade eden Emrah Serbes, "O kazanın sorumlusu benim"dedi. Emrah Serbes Twitter hesabından yaptığı açıklamayla suçunu itiraf etti. Peki, Emrah Serbes kaza anında direksiyon başında mıydı? Emrah Serbes kimdiri, kitapları nelerdir? Olayla ilgili bütün detaylar ve gelişmeler burada...

Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes bugün sosyal medya üzerinden hayranlarını son derece şoke eden bir paylaşımda bulundu. Emrah Serbes, 22 Eylül'de gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasında direksiyon başında kendisinin bulunduğunu itiraf etti. Emrah Serbes, 'O kazanın sorumlusu benim. Şok nedeniyle kazayı üstlenemedim. Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" şeklinde ifadelerine yer vererek olay açıklamalar gerçekleştirdi. Emrah Serbes Twitter hesabından yaptığı açıklamayla suçunu itiraf etti. Peki, kaza anında direksiyon başında mıydı? Emrah Serbes kimdir, kitapları nelerdir? Olayla ilgili bütün detaylar ve gelişmeler burada...

2491f08658b844572a14428b062d306b_1_1

Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını duyurarak hayranlarını şoke eden bir itirafta bulundu. Emrah Serbest kazadan 6 gün sonra meydana gelen kazayla ilgili olarak twitter hesabı aracılığıyla itiraf mektubu yayınlayarak olay açıklamalar gerçekleştirdi. Emrah Serbest, itiraf mektubunda "Kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır" sözlerine yer verdi.

EMRAH SERBES'İN TWİTTER PAYLAŞIMI

Kazadan 6 gün sonra kazayla ilgili olarak Emrah Serbes, twitter hesabından bir açıklama yaparak, kaza sırasında aracı kendisinin kullandığını itiraf etti. Serbes, twitter hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

sdsaddsasad

“O KAZANIN SORUMLUSU BENİM''

“22.09.2017 tarihinde İzmir – Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

“OLAY ANINDA KAZAYI ÜSTLENEMEDİM”

Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hâlâ hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim.

“KENAN DOĞRU SUÇSUZ”

Kazayı oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır.

Emrah_Serbes

“TESLİM OLDU”

Ama oradan günler geçtikçe bu vicdanı sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım. Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim.
Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için bir azap olacak. Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanının azabından kaçamazsın.”

EMRAH SERBES KİMDİR?

Emrah Serbes, 27 Ocak 1981 tarihinde Yalova’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü’nden mezun olarak tamamlayan Serbes, bazı gazetelerde ve dergilerde yazarlık ve söyleşiler yaptı. Yazarın ilk öykü kitabı olan “Erken Kaybedenler”, 2009’un Haziran ayında satışa sunuldu.
Bir dönem TV’de yayınlanan polisiye dizisi Behzat Ç.’nin bazı bölümlerinde yazarlık yapan Emrah Serbes, aynı zamanda “Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm” adlı sinema filminin de senaristliğini üstlendi.
Adının daha fazla duyulmasına vesile olan Behzat Ç senaristliği, onun farklı çevrelerce tanınmasını sağladı ve popüler bir yazar oldu. Son olarak iletişim yayınlarından Deliduman adlı kitabı yayımlanmıştır.
Bir süre boyunca da OT dergisi için kısa hikayeler yazan Emrah Serbes, günümüzde aylık olarak çıkarılan ve yayımlanan KAFA dergisi için hikayelerini yayımlamaktadır.

kitaplar

Emrah Serbes'in kitapları;

Metaforla Saadet Olmaz (2006)
Her Temas İz Bırakır (2006)
Son Hafriyat (2008)
Erken Kaybedenler (2009)
Hikayem Paramparça (2012)
Deliduman (2014)
Müptezeller (2016)

Emrah Serbes'in kimdir, neden tutuklandı? ile ilgili etiketler Emrah Serbes emrah serbes twitter emrah serbes kimdir emrah serbes kitapları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.