EMEKLİLERE 10 BİN TL İKRAMİYE Mİ GELİYOR? YENİDEN REFAH ADAYLARI ÇEKİLECEK Mİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, emeklilere 10 bin TL ikramiye kararını, Yeniden Refah Partisi'nin adaylarının çekilebileceği iddialarını, CHP Genel Başkanı Özgür Özelin hedefindeki ‘bedelli’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu tartışmalarını ve MTV ile KDV’deki artış iddialarını tartıştı.

''GELİRİ ENFLASYON KARŞISINDA EZİLEN VATANDAŞA VERGİ YÜKÜ YÜKLEMEYİN''

Bozkurt, ''Destekler önemli ama geçidi. Devletin emekli maaşıyla ilgili bir çözüm bulması lazım. 16 milyon emekli az buz bir rakam değil. Geliri enflasyon karşısında ezilen vatandaşa vergi yükü yüklemeyin. Kazancın ölçüsünde veri uygulanmalıdır. Olağanüstü bir durum yaşıyoruz. Bu duruma uygun yasalar çıkartılmalı, düzenlemeler yapılmalıdır.

''YRP BELKİ PARTİ OLARAK DEĞİL AMA BAZI ADAYLAR ÇEKİLEBİLİR''

YRP, cumhurbaşkanı seçimini 'benim sayemde kazandınız' der ise, ilke mantığı yerine çıkar peşine düşmüş olur. Bu durumda 6'lı masadan farkı kalmaz. YRP belki parti olarak değil ama bazı adaylar çekilebilir.

BOZKURT'TAN KULİS BİLGİSİ: İMAMOĞLU'NUN CEMEVLERİNDE YAPTIRDIĞI ANKETLERİN SONUÇLARI FELAKETMİŞ

Özgür Özel'in parti içindeki güçsüzlüğünden dolayı onu istifaya götürecek bir süreç yaşanabilir. Özel'in kendisini koltuğunda tutma noktasında bir gücü yok ama başkalarının isteği olursa o ayrı. 11 ilden bir iki tanesi giderse bile en küçük yenilgi Özel'i koltuğundan edebilir. CHP'de 1 Nisan kaosu yaşanacak. CHP Istanbul'u kaybederse Özel ve İmamoğlu'nu sarsacaktır. İmamoğlu'nun cemevlerinde yaptırdığı anketlerin sonuçları felaketmiş. Özel İmamoğlu'nu kastediyor gibi geliyor. Özel hedef aldığı İmamoğlu'nun kazanmasını istemiyor mu. Özel çok sıkışmış durumda, içeride de bir şey yapamıyor. Bedelli askerlik gibi bu tarz çıkışlarla bunun hıncını atıyor.

''CHP, TOROSLAR GİBİ KRİTİK BİR YERİ PKK'YA HEDİYE ETMEYE ÇALIŞIYOR''

CHP ile DEM Parti, Türklüğü hakaret olarak algılayan Abdurrahman Yıldız'ı Toroslar'da ortak aday yaptı. CHP'nin adayı foseptik biridir. CHP yönetimi Türk'e laf söyleyen foseptiktir. CHP'de bunu ilk defa yapmıyorlar, Sezgin Tanrıkulu'ndan farkı yok. CHP'nin adayı Türk, Sünni Müslüman düşmanıdır. Yıldız PKK terör örgütünün adamıdır. CHP, Toroslar gibi kritik bir yeri PKK'ya hediye etmeye çalışıyor.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

EMEKLİLERE 10 BİN TL İKRAMİYE Mİ GELİYOR? YENİDEN REFAH ADAYLARI ÇEKİLECEK Mİ? ile ilgili etiketler emeklilik emekli maaşı Yeniden Refah Partisi Özgür Özel CHP MTV KDV Mehmet Şimşek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.