Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2022?

11 Ayın Sultanı Ramazan'ın son günlerine gelmemizle birlikte, Ramazan Bayramı'na yönelik araştırmalar yapılmaya başlandı. Ramazan Bayramı'na yönelik en çok araştırma yapılan konulardan biri de, emekli ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan açıklama geldi! Peki, Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2022?

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Ramazan Bayramı'na yönelik araştırmalarda yapılmaya başlandı. Ramazan Bayramı ile ilegili en çok merak edilen konular arasında ise, emekli bayram ikramiyeleri yer alıyor. Peki, Ramazan Bayramı emekli ikramileri ne zaman yatacak 2022? Ayrıntılar haberimizde... 

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2022?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakalığı tarafından, Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 27-29 Nisan'da hesaplara yatırılacağı açıklandı.

Emekliler için bayram ikramiyesi ödeme takvimi ise şu şekilde:

4/a’lı işçi emeklileri için ödeme günleri; 17, 18, 19, 20, 21 olanların 27 Nisan, 22, 23, 24, 25, 26 olanların 28 Nisan, 4/b’li Bağ-Kur emeklileri için 29 Nisan, 4/c’li memur emeklileri için ise hem bayram ikramiyeleri hem de Mayıs ayı aylıkları 29 Nisan tarihinde ödenecek.

 

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2022? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Emekli bayram ikramiyeleri
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.