Elif Karlı'nın kocası neden hapisteydi? Cengiz Karlı neden öldü?

Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın kocası Cengiz Karlı’nın ani ölümü gündeme bomba gibi düştü. 30 yıllık eşinin cezaevine kalp krizi sonucu kaybeden Karlı ailesi büyük bir yaşadı. Peki ama Elif Karlı'nın kocası neden hapiste?

Şarkıcı Elif Karlı’nın kocası Cengiz Karlı, cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Elif Karlı son olarak yaptığı açıklamasında, eşinin 2 gündür kadar önce ağır bir grip geçirdiğini ve zatürreden şüphelendiklerinden bahsederek kendisini aramayınca korktuklarını ve sabah 04.00 saatlerinde cezaevinde aldıkları telefonda Cengiz Karlı’nın kalp krizi geçirdiğini öğrendiklerini söyledi.

Kalp krizi sonucu 30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı son olarak kocası ile telefonda konuştuklarında sesini iyi geldiğini ancak ağır bir kalp hastası olduğunu da yineledi.

Cengiz Karlı

Cengiz Karlı Neden Hapisteydi?

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından Sarallar örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Cengiz Karlı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cengiz Karlı Kimdir?

1974 yılında dünyaya gelen Elif Karlı, 1993 senesinde Ahmet Cengiz Karlı ile evlendi. Çiftin; 'Ecen Naz' ve 'Alperen' adlarında iki çocuğu bulunmakta.

Elif Karlı'nın kocası neden hapisteydi? Cengiz Karlı neden öldü? ile ilgili etiketler Cengiz Karlı Elif Karlı
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.