Survivor Elif Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı

Survivor 2022 All Star ünlüler Elif Gören kimdir? Yarışmayı yakından takip edenler Elif Gören’in kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengini merak ediyor. Peki ama Elif Gören kaç yaşında, nereli, evli mi, instagram hesabı nedir?

Survivor 2022 All Star kadrosu ünlüler takımında yer alan Elif Gören hakkındaki tüm detaylar izleyenler tarafından takip edilmektedir. Daha öncesinde Survivor 2020 kadrosunda ünlüler takımında Elif Gören başarılı bir performans ortaya koymuştur. İşte Elif Gören’in kilosu, boyu, burcu, göz ve saç rengi…

Elif Gören Kimdir?

14 Şubat 1990 tarihinde Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya gelen Elif Gören Fausto Ribeiro ve Kemal Şencan tarafından işletilen ENKA Spor Kulübü üyesidir. Uluslar arası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Gören, ortaokulda sporla tanışmıştır.

Spor kariyerinde ilk olarak basketbol oynadıktan sonra atletizme geçmiş ancak ailevi nedenlerden dolayı gitmek zorunda kaldığı İstanbul’dan tekrardan Bursa’ya geri dönmüştür. Antrenörü Kemal Şencan ile küçüklükten beri çalışmaktadır.

Survivor Elif Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı

Tamım sporlarının yanında bireysel spor branşlarında da başarılı olan Gören, maddi zorluklar içerisinde koşuculuk yapmaya başladı. Annesi maddi yokluklar nedeniyle okul kantininde çalışırken kendisini yavaş yavaş gösteren Gören, bir süre sonunda Turkcell ile sözleşme imzaladı.

2012 senesinde Londra‘da düzenlenen 2012 Londra Yaz Olimpiyat Oyunları‘nda 4 x 400 metre bayrak yarışında o kategoride yarışan en genç milli atletizm sporcusu oldu.

Elif Yıldırım Gören, 16 Şubat 2020 tarihinde Acun Ilıcalı‘nın sahibi olduğu TV 8 ekranlarında seyirci ile buluşan “Survivor 2020 Ünlüler – Gönüllüler” yarışmasında ünlüler kadrosunda yer aldı.

Elif Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile 2017 yılından bu yana evlidir.

Survivor Elif Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı - Resim : 2

Adı Soyadı: Elif Gören
Doğum Tarihi: 14 Şubat 1990
Nereli: Bursa
Burcu: Kova
Kilosu: 55
Boyu: 1.70
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Evli mi: Yalım Gören

Elif Gören Boyu Kaçtır?

Elif Gören 1.70 boyundadır.

Elif Gören Kilosu (Ağırlığı) Nedir?

Elif Gören 55 kilodur.

Elif Gören Saç Rengi Nedir?

Elif Gören saç rengi açık kahverengidir.

Elif Gören Instagram Hesabı

Elif Gören sosyal medya hesabı Instagram’da @elifgorenofficial adresini kullanmaktadır.

Elif Gören Burcu Nedir?

Elif Gören Kova burcudur.

Elif Gören Göz Rengi Nedir?

Elif Gören göz rengi kahverengidir.

Survivor Elif Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı ile ilgili etiketler Survivor elif gören
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.