Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ve Elif Çelik'in görüntüleri!

İlker İnanoğlu, Playboy dergisine soyunarak kapak olan,Elif Çelik ile görüntülendi. Türker İnanoğlu'nun oyuncu oğlu İlker İnanoğlu ile görüntülenen Çelik'i yaşamı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ve Elif Çelik'in görüntüleri! Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ile Diyarbakırlı güzel Elif Çelik ile görüntülendi. Playboy dergisine soyunarak kapak olan, Elif Çelik'in yaşamı merak ediliyor. Peki Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ve Elif Çelik'in görüntüleri! Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde...

Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ve Elif Çelik'in görüntüleri!

Yapımcı Türker İnanoğlu'nun, Filiz Akın'dan olan oğlu, oyuncu İlker İnanoğlu, Plaboy güzeli Elif Çelik ile Levent'teki bir alışveriş merkezindeki lokantada görüntülendi.

Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ve Elif Çelik'in görüntüleri! - Resim : 2

PLAYBOY GÜZELİ İLE BAŞ BAŞA GÖRÜNTÜLENDİ

İlker İnanoğlu'nun 'Arka Sokaklar' dizisinde tanıyan bir hayranı, playboy güzeli Elif Çelik ile baş başa yemek yerken fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı.

 ELİF ÇELİK KİMDİR?

Dünyaca ünlü bir erkek dergisinin modelliğini yapan Türk manken Elif Çelik, önceki gün Türk sinemasının efsane isimlerinde biri olan Türker İnanoğlu'nun oyuncu oğlu İlker İnanoğlu ile objektiflere yakalanmıştı. Yaşanan bu olayın ardından akıllara Elif Çelik kimdir sorusu geldi. Sosyal medyada 227 bini aşkın takipçisi olan manken Elif Çelik, aslen Lübnanlıdır. Elif Çelik, 15 Aralık 1988 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi.

 İLKER İNANOĞLU

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yönetmen Türker İnanoğlu ve oyuncu Filiz Akın çiftinin oğludur.

Sinemadaki ilk önemli rolünü Türker İnanoğlu’nun "Yumurcak" filminde oynadı.İlker İnanoğlu konuşmaya ve yürümeye başladığında soluğu stüdyolarda aldı. Namı yumurcaktır. İlker İnanoğlu,Türk Sinemasında önemli bir çığır açmıştır. Daha önceki yıllarda Zeynep Değirmencioğlu,ve Parla Şenol gibi kız yıldızların olduğu filmler büyük bir etki toplamıştır. İnanoğlu'nun Yumurcak filmi de Türk sinemasına iyi bir erkek çocuk oyuncu kazandırmıştır.


1986 yılında,Türkiye'ye gelen ve babasıyla çalışmaya başlayan İnanoğlu, Biricik Suden'le (Mazhar Alanson'un eşi) tanıştı ve aynı yıl onunla evlendi. Ama ilişkileri uzun sürmedi, 1988 yılında İlker İnanoğlu, Biricik'ten ayrıldı.Sonra İlker İnanoğlu, Amerika Birleşik Devletleri'nde masterını yapmak için gittiği Los Angeles'ta Amerikalı eşi Chole'den bir oğlu oldu ve adını Berker koydular. Daha sonra çeşitli dizilerde rol aldı. 2006 yılında Yeşim Salkım ile evlendi ancak bu evlilik de uzun sürmedi ve İlker İnanoğlu, Yeşim Salkım'dan boşandı.

FİLMOGRAFİ
Bir Deniz Hikayesi -2015 - Yönetmen
Hayat Yolunda - 2014-2015
Bu Son Olsun
Güzel Çirkin Yapımcı 2013
Alev Alev 2012-2013
Hayda Bre
Doktorlar 2010
Arka Sokaklar 2007-2010 (44-172 bölüm) 2011(210-214 bölüm) 2015-2015(358-377 bölüm)"
Üç Tatlı Cadı
Babam Çok Değişti Anne
Son Yüzleşme
Kurşun Asker (Aynı zamanda bu filmde yönetmenlik,yapımcılık ve senaryo yazarlığı yapmıştır)
Anne Babamla Evlensene
Yeşil Işık
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni
Küçük Şahit
Le Ricain
Yumurcak Belalı Tatil
Yumurcak Veda
Yumurcak Küçük Kovboy
Yumurcak Küçük Şahit
Yumurcağın Tatlı Rüyaları
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu
Yumurcak

Elif Çelik kimdir? İlker İnanoğlu ve Elif Çelik'in görüntüleri! ile ilgili etiketler İlker İnanoğlu elif çelik kimdir kaç yaşında görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.