Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok, hangi kanala geçti?

Ela Rümeysa Cebeci hangi kanala geçti? TV100'ün sevilen spikeri ve sunucusu Ela Rümeysa Cebeci'yi TV100 ekranlarında görmeyen seyirciler 'Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok?' sorusunu merak ediyor. Bu çerçevede arama motorlarında 'Ela Rümeysa Cebeci artık hangi kanalda?' sorusunu araştırıyor. Peki, Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok, hangi kanala geçti? Habertürk'ün yeni sunucusu kim? Ela Rümeysa Cebeci kimdir, kaç yaşında nereli?

Ünlü sunucu Ela Rümeysa Cebeci, uzun süre TV100 ekranlarında sunduğu "Gün Uyanıyor" haber bülteninin ardından yeni bir kariyer adımı atarak Ciner Yayın Holding'in bünyesindeki yeni kanalda yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. Bu gelişmenin ardından seyirciler, 'Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok?' sorusunu araştırıyor. Peki, Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok, hangi kanala geçti? Habertürk'ün yeni sunucusu kim? Ela Rümeysa Cebeci kimdir, kaç yaşında nereli?

Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok, hangi kanala geçti?

ELA RÜMEYSA CEBECİ TV100'DE NEDEN YOK?

Ela Rümeysa Cebeci, TV100'deki son programını 11 Ağustos Cuma günü yaparak izleyicilere veda etmişti. Duygusal bir atmosferde gerçekleşen veda programında Cebeci, "Önce siz diyerek beş yıl boyunca emeğin kutsallığında, gayretin doruğunda TV100‘de çıktık karşınıza. Şimdi yepyeni bir yol var önümde, çok yakında buluşacağız TÜRKİYEM… Sürçü lisan ettiysek affola" ifadeleriyle yeni döneme olan heyecanını paylaşmıştı.

ELA RÜMEYSA CEBECİ HANGİ KANALA GEÇTİ?

Kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından yapılan duyuruyla Ela Rümeysa Cebeci'nin yeni kanalının Ciner Yayın Holding bünyesinde olacağı açıklandı. Cebeci, "Yepyeni umutlarla Ciner Yayın Holding ile çıktığımız bu yolda heyecanımız yüksek... Yeni yayın döneminde 4 Eylül'de buluşmak üzere" ifadelerini kullanarak izleyicilerini yeni döneme dair bilgilendirdi.

Ela Rümeysa Cebeci'nin Ciner Yayın Holding'in kanalı Habertürk ne tür programlar sunacağı ve hangi konsepte odaklanacağı şu an için net olarak açıklanmasa da, izleyicilerin merakla 4 Eylül'ü beklemeleri gerekecek. 

Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok, hangi kanala geçti? - Resim : 2

HABERTÜRK'ÜN YENİ SUNUCUSU ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR?

Doğum Tarihi ve Yeri: 31 Mayıs 1988, İstanbul, Türkiye

Boyu: 172 cm

Eğitim:

  • Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi
  • Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans
  • Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisi
  • Bahçeşehir ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Bölümü

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Medya kariyerine radyoculukla başladı ve özellikle 2011 yılında İstanbul FM radyosunda yaptığı programla tanındı.

Daha sonra televizyon sektörüne adım atan Cebeci, TRT 1 kanalında muhabir olarak görev yaptı. Aynı zamanda oyunculuk kariyerine de adım atan Cebeci, ilk olarak 2011 yılında "Kanıt" adlı dizide rol aldı. Aynı yıl "Nuri" adlı dizide de yer aldı. 2012 yılında "Fetih 1453" adlı tarihi filmde ve "Şevkat Yerimdar" adlı dizide oyunculuk kariyerini sürdürdü.

Eğitim hayatına da önem veren Cebeci, Nişantaşı Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programını tamamladı. Ayrıca Siyaset Akademisi ve İletişim Bölümü'nde eğitim aldı.

ELA RÜMEYSA CEBECİ SOSYAL MEDYA HESABI

Ela Rümeysa Cebeci, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Instagram hesabı "@elarumeysacebeci" adıyla paylaşımlar yapmaktadır.

Ela Rümeysa Cebeci TV100'de neden yok, hangi kanala geçti? ile ilgili etiketler Habertürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.