EKYS cevap anahtarına nereden bakılır? MEB EKYS 2024 cevap anahtarı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) 2024'nün beklenen anı geldi. 8 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen sınavın ardından, adaylar sınav cevaplarını merak ediyor. Peki, EKYS cevap anahtarına nereden bakılır? İşte, MEB EKYS 2024 cevap anahtarı....

2024-MEB-EKYS, 18 Şubat 2024 Pazar günü belirlenen merkezlerde uygulandı. Sınavın sonuçları, sadece doğru cevaplar dikkate alınarak 100 puan üzerinden hesaplanacak ve adaylara duyurulacak. Ancak, ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden yapılacak duyurulara ek olarak, sonuç bildirim kağıtları gönderilmeyecek.

EKYS cevap anahtarına nereden bakılır? MEB EKYS 2024 cevap anahtarı!

MEB EKYS 2024 CEVAP ANAHTARI!

Sınav sonuçları, adayların T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi AİS sayfası üzerinden ilan edilecek. Bu süreç, 10 gün boyunca devam edecek ve Temel Soru Kitapçığı'nın görüntüleme süreci 28 Şubat 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

Sınavın Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı'nın %10'u, bu bağlantıdan 18 Şubat 2024 tarihinden itibaren 10 gün süreyle erişime açıldı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle bu sayfa üzerinden soruları inceleyebilir ve doğru cevaplarını kontrol edebilirler.

Soru kitapçığı görüntüleme süreci, 28 Şubat 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Bu süre zarfında adaylar, sınavda verdikleri cevapları gözden geçirme ve performanslarını değerlendirme fırsatına sahip olacaklar.

EKYS cevap anahtarına nereden bakılır? MEB EKYS 2024 cevap anahtarı! ile ilgili etiketler MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.